Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » MASAKR U LAS VEGASU: Djevojka koja je bila svjedok i izjavila da je bilo više napadača – pronađena mrtva

MASAKR U LAS VEGASU: Djevojka koja je bila svjedok i izjavila da je bilo više napadača – pronađena mrtva

vegas-djevojkaKymberley Suchomel, koja je preživjela masakr u Las Vegas i koja je tvrdila da je bilo više napadača koji su bili uključeni u masakru, je pronađena mrtva. Imala je 28 godina

Suchomel koja nije bila ozlijeđena tijekom pucnjave na glazbenom festivalu “Route 91″, iznenada je umrla u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak u svojem domu u mjestu Apple Valley domu, kako je izjavila njena baka Julie Norton, koja je objasnila da je Kymberley umrla u nekom trenutku tijekom četiri sata kada je bila sama u kući.

Norton je pronašla Kymberley tek nakon 8:30 kad je došla paziti svojeg 3-godišnjeg praunuka. Kymberleyjev suprug Mike je otišao na posao ranije tog jutra oko 4:30 sati.

Dana nakon pucnjave, Kymberley Suchomel je dala intervju dnevnom tisku “Victorville Daily Press” kako su ona i njezini prijatelji pobjegli spašavajući svoj život dok su medi padali „iz svih kutova”, na 20.000 posjetitelje koncerta 1. listopada.

Suchomel je također isticala da se radilo o „više od jednom napadaču” koji su bili uključeni u napadu, podsjećajući više puta i tvrdeći da policija u Las Vegasu i mainstream mediji nisu omogućili javnosti istinite dokaze o onome što se dogodilo.
 

 
„Svaki preživjeli sudionik koncerta sa kojim sam razgovarala smatra da je bilo više napadača, i najmanje jedan koji se nalazio na tlu. Zašto ne bismo to uzeli ozbiljnije? Tona stvari se ne poklapa„ – napisala je Kymberley na Facebooku.

„Ja sam bio gledala vijesti non-stop od kad sam se vratila kući svojoj obitelji. I to baš nema smisla. Priča kojom “hrane” javnost ne poklapa se sa pričama očevidaca. Nešto nije u redu s onim što oni govore i dokazi su čisto varanje ako se mene pita.”

Objašnjavajući da je nazvala u tom trenutku supruga i baku da ih upozori da je u pucnjavi i da možda neće ostati živa, Suchomel je napisala: „Paljba se nije zaustavljala cijelo ovo vrijeme. Nije bilo prestanka. Nije usporavala. I bila je neposredno iza nas, pratila nas. Meci su dolazili sa svih strana. Iza nas, ispred nas, pokraj nas.

„Ali ja znam, samo znam da je bio netko tko nas je gonio. Cijelo vrijeme sam ovo osjećala. Što smo dalje bili od mjesta, pucnjava je bila sve bliža. Ja sam pokušala gledati unatrag očekujući da će vidjeti napadača – i kažem da je postojalo više od jedne osobe. Bilo je više od jednog napadača.

„100% više od jednog”.

Baka Kymberley Suchomel je potvrdila da je ona bila u dobrom stanju. Iako je bolovala od fokalne epilepsije, navodeći da je to stanje rijetko opasno za život.

Vijest o njezinoj smrti je došla dan nakon što je sobar u hotelu Mandalay Bay, koji je parkirao automobil ubojice Stephena Paddocka kada se prijavljivao u hotel, misteriozno nestao nakon što je u intervju za mainstream medije istaknuo kako sumnja da je ubojica bio “normalan čovjek” i da nije imao puno „prtljage”

Sobar nestao

Chad Nishimura, dugoročni zaposlenik hotela Mandalay Bay, je dao intervju za havajski KITV4 News.

Taj intervju je naknadno izbrisan sa web stranice “KITV4 News” nakon što se zaključilo da ima suprotnu retoriku od one koju je objavila vlada i službena vlast o „vuku samotnjaku”, te da je revolveraš Paddock uspio prokrijumčariti dovoljno oružja za malu vojsku u svoj hotelski apartman potpuno nezapaženo od strane osoblja, sigurnosnog osoblje i nadzornih kamera.

KITV4 do sada nije objasnio zašto je njihov članak iznenada zbrisan sa njihove web stranice, ili su djelovali prema vanjskim nalozima.

Zaštitar nestao

Vijest o iznenadnoj smrti Kymberley Suchomel je također došla nakon što je Fox News javio da je zaštitar „junak” Isus Campos „nestao” minutu prije nego što se pojavio na showu Sean Hannitya kao gost. (YNW)

Mreža nije bila u stanju objasniti Camposov nestanak. Hannity nije spomenuo Isusa Camposa i njegov nedolazak tijekom programa, te su odgovorili na upite na Twitteru o tome što se dogodilo u showu, govoreći: „On je otkazan.”

Najnovija pressica policije u Los Angelesu. Vidljivo nervozan, zapovjednik policije u Los Angelesu izjavio ‘Nema nikakve urote, ništa se ne skriva!’ Pogledajte:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,