Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE » TJEDAN DANA PRIJE MASAKRA predsjednik uprave hotela Mandalay Bay u Las Vegasu donirao novac islamističkim grupama i prodao sve dionice svoje tvrtke

TJEDAN DANA PRIJE MASAKRA predsjednik uprave hotela Mandalay Bay u Las Vegasu donirao novac islamističkim grupama i prodao sve dionice svoje tvrtke

mandalay-direktorPredsjednik Uprave hotela Mandalay Bay, James Murren, je donirao milijune organizacijama vezanim za islamski terorizam, a sada je otkriveno da je i prodao većinu svojih dionica tjednima prije pucnjave u Las Vegasu

Wayne Allyn je na portalu townhall.com pisao o Murrenu prije više od mjesec dana, razotkrivajući njegove donacije islamskim terorističkim skupinama, u članku koji se možda pokazao jezovito proročanski:

“Jim Murren iz kompanije MGM Gradnd Resorts International je narušio povjerenje svojeg MGM odbora, dioničara, zaposlenika i kupaca. Ali ne na nevažan i sitan način.

Jim Murren osvaja nagradu za „Neopreznog predsjednika upave stoljeća.” Murren je upravo stavio kompaniju MGM u krevet sa organizacijom koja ima veze sa islamskim terorizmom …

Murren je najavio potez koji je došao kao odgovor na ono što on vidi kao rasizam, fanatizam, netoleranciju i nasilje viđeno u Charlottesvilleu, te je donirao novac svoje tvrtke MGM Grand ekstremnim ljevičarskim skupinama za građanskih prava i muslimanskim skupinama. Čudna i stranačka odluka da to napravi sa sredstivma kompanije i novcem dioničara …

Tu stvari postaju puno gore. Jim Murren je donirao novac dioničara MGM-a organizaciji CAIR (Fondacija američko-islamskih odnosa) koja je od strane odjela pravosuđa proglašena kao „suurotnik sa muslimanskim terorizmom”.

FBI je razotkrio grafikone koji su pokazali da je CAIR stvoren da podržava palestinsku terorističku organizaciju Hamas. CAIR savjetuje muslimane da ne surađuju sa FBI-em. Mnogi dužnosnici CAIR-a i suradnici su osuđeni za džihadističko terorističke radnje.

Liberalni demokratski senator Charles Shumer je jednom izjavio: „CAIR ima veze sa terorizmom i intimne veze sa Hamasom.”

Zašto bi predsjednik uprave vezao svoju tvrtku sa muslimanskim terorizmom? Svaki predsjednik bi morao biti slijep, gluh ili glup da se veže sa organizacijom CAIR. On bi morao znati da će njegov kontroverzni izbor uvrijediti ili otjerati milijune svojih kupaca odabirom grupe koja je tako ekstremna” – rekao je Wayne Allyn.

Tu stvari postaju još gore

Začudo, James Murren, predsjednik uprave hotelskih lanaca Mandalay Bay / MGM Resorts International je također član savjetodavnog odbora Domovinske sigurnosti. On je odgovoran za donošenje zakona i propisa koji imaju veze sa sigurnošću i tehnološkim infrastrukturama, kao što je rendgenska provjera na javnim mjestima.

Tako je predsjednik Uprave hotela Mandalay Bay, koje je bilo mjesto strašnog masakra, aktivni član savjetodavnog odbora Domovinske sigurnosti, te je donirao milijune terorističkim skupinama? To nije normalno, ljudi!

James Murren je također prodao najveći dio svojih dionica tvrtke MGM Grand (u vrijednosti 13,7 milijuna dolara) nekoliko tjedana prije masakra u njegovom hotelu. Možete vidjeti povijest nejgovih transakcija na Yahoo Finance. (YNW)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,