Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE » RAČUN POTVRDIO – UBOJICA IZ LAS VEGASA JE IMAO JOŠ JEDNOG GOSTA U SVOJOJ SOBI PRIJE PUCNJAVE

RAČUN POTVRDIO – UBOJICA IZ LAS VEGASA JE IMAO JOŠ JEDNOG GOSTA U SVOJOJ SOBI PRIJE PUCNJAVE

hotel-racunNapadač je naručio ručak u sobi za dvoje 27. rujna, četiri dana prije masakra

Slika objavljena na Facebooku od strane čovjeka koji tvrdi da je poslužio Stephen Paddocka u sobi pokazuje da je napadač imao gosta tijekom svog boravka u hotelu Mandalay Bay četiri dana prije nego što se masakr dogodio.

Na potvrdi čitko piše ime konobara Antonio koji je poslužio dva gosta „IRD_MB”, što znači „Posluga u sobi hotela Mandalay Bay”.

Broj stola je bio „32135” – što označava Paddockov broj sobe (135) na 32. katu.

Paddock je naručio hamburger, pecivo sa krem​sirom, juhu od krumpira, jednu bocu vode i dva Pepsija, što ukazuje da je druga osoba jela s njim u sobi. Potvrda prikazuje broj „2” uz riječ „gosti”.

Datum na računu također jasno prikazuje 27. rujna, a vlasti tvrde da se Paddock prijavio u hotel tek sljedeći dan 28. rujna.

hotel-racun-vegasPaddockov gost nije mogla biti njegova djevojka Marilou Danley jer je ona bila na Filipinima u to vrijeme.

Pojedinac koji je objavio potvrdu izgleda da je izbrisao objavu sa svoje Facebook stranice, iako stranica još uvijek pokazuje da on radi u hotelu Mandalay Bay Resort i Casino.

Vlasti sigurno sada su u lovu na osobu s kojom je Paddock večerao s kako bi se utvrdilo da li taj pojedinac bio uključen u zavjeru i tko je žena koja je navodno vikala među publikom 45 minuta prije početka koncerta da će “Noćas svi umrijeti”.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,