Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » POVIJESNI SLUČAJ KOJI JE POTRESAO AMERIKU! Majka iz Detroita odbila cijepiti sina – OSUĐENA NA ZATVOR!

POVIJESNI SLUČAJ KOJI JE POTRESAO AMERIKU! Majka iz Detroita odbila cijepiti sina – OSUĐENA NA ZATVOR!

cijepljenje-zatvorU zemlji slobodnih, postavljen je presedan. Roditelji mogu i bit će bačeni u zatvor ako odaberu ne cijepiti svoje dijete

U naizgled povredi prava bez presedana, slučaj iz Detroita bi trebao zabrinuti i najstrože zagovaratelje cijepljenja. Majka je osuđen na zatvor zbog toga što nije dala da se njezin 9-godišnji sin cijepi.

Dok se već odavno izviještava o uskraćivanju javnih usluga djeci koja se ne cijepe, kao što su škole i vrtići, kao i dječji doplatak, ideja da netko bude poslan u zatvor jer je odabrao da se suzdrži od cijepljenja je zastrašujuće.

„Radije bih sjedila iza rešetaka zbog onoga u što vjerujem, nego prihvatila nešto u što ne vjerujem”, rekla je Rebecca Bredow prošlog tjedna kada joj je dan ultimatum – cijepljenje ili zatvor.

Stajala je iza tim riječima i odbijala popustiti. Sutkinja Karen McDonald joj je onda rekla da je ona krši sudski nalog necijepljenjem svog sina, te ju je osudila na zatvor.

Zbog toga što je odbila ići protiv svojih uvjerenja i cijepiti svog sina, Bredow će provesti narednih sedam dana u zatvoru kao pravi kriminalac.

Kao što smo ranije izvijestili, Bredow se nije u potpunosti suzdržala od svih cjepiva. Ona ih se samo odlučila riješiti, kao što puno roditelja to radi.

Kako je WXYZ izvijestio, Rebecca vjeruje da roditelji imaju izbor kako bi donijeli pravi stav za svoju djecu na temelju roditeljskog znanja o cjepivima i djeci.

Rebecca je rekla da su ona i tata donijeli odluku da polako izbacuju i odgode neka od cjepiva za njhovog sinčića.

„Tek kada su počeli grupirati cjepiva (5 u 1, 6 u 1) tada sam odustala od cijepljenja”, kaže ona.

Međutim, otac, koji nema skrbništvo nad djecom, predomislio i sada želi cijepiti svoje dijete u najvećoj mjeri. Bredow se nije složila s tim, ali sud nije pokazao imalo briga o tome što ona misli – unatoč zakonu države Michigan koji dopušta izuzeće od cjepiva.

*Bredow kaže da oni nisu nikada htjeli čuti njezinu stranu priče, i usprkos tome što ona ima skrbništvo nad djecom, sud je automatski stao uz oca koji želi da njihov sin bude cijepljen.

Dok je cijepljenje djece svakako odluka oba roditelja – ideja da jednog roditelja otmete i bacite u zatvor ako se ne želi cijepiti je vrlo blizu tiranije.

„Zašto je sud automatski stao na stranu oca koji želi cjepljenje? Što je s mojim izborom kao majkom”, kaže Bredow – i ona ima pravo.

Sutkinja McDonald je napomenula da dječak ima dva roditelja i „tata ima prednost.” Međutim, da su uloge zamijenjene, ne bi li otac sada bio u zatvoru?

Ako je sud stao na stranu majke koja ima skrbništvo umjesto oca, otac bi sada bio u zatvoru, ako bi cijepio jnihovo dijete?

Malo vjerojatno.

„Osjećam se ljuto. Osjećam se stjerana u kut. Osjećam se kao da su mi moja prava roditelj oduzeta„ – rekla je, i sada osjeća gnjev države.

Iako će vjerojatno postojati neki ljudi koji će pljeskati ovoj situaciji, ali kako se vi osjećate osobno s obzirom da vam je cjepivo oduzelo slobodu?

Niti jedna osoba ne bi trebala biti prisiljena propisom vlade ili socijalnim pritiskom radi primanja bilo kakvih lijekova ili tretmana, uključujući i cjepiva, protiv svoje volje.

Dok Bredow bude u zatvoru, država će ipak cijepiti njezino dijete, kaže sutkinja. Ne liči li ovo na fašizam ili totalitarizam?

Sada, u zemlji slobodnih, presedan je postavljen. Roditelji mogu i biti će bačeni u zatvor ako odaberu ne cijepiti svoju djecu. Amen!
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , ,