Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » ISTRAŽIVANJE KOJE JE PODIGLO ČOVJEČANSTVO NA NOGE: Broj spermija kod muškaraca pao za 59 posto zbog masovne kemijske ‘feminizacije’ muškaraca

ISTRAŽIVANJE KOJE JE PODIGLO ČOVJEČANSTVO NA NOGE: Broj spermija kod muškaraca pao za 59 posto zbog masovne kemijske ‘feminizacije’ muškaraca

spermiji-grafRigorozana nova studija provedena na Hebrejskom Sveučilištu u Jeruzalemu i objavljena u znanstvenom časopisu Human Reproduction Update je utvrdila da je proizvodnja ljudske sperme pala za 59,3% od 1973. do 2011. godine, te vodi prema propasti ljudske populacije

“… Istraživači su otkrili … 59,3 postotni pad u ukupnom broju spermija, među ljudima iz Sjeverne Amerike, Europe, Australije i Novog Zelanda, koji nisu bili odabrani na temelju njihovog statusa plodnosti. Ovi rezultati snažno sugeriraju značajan pad muškog reproduktivnog zdravlja koje ima ozbiljni utjecaj na plodnost i reprodukciju, s obzirom na nedavne dokaze koji povezuju slabiju kvalitetu sperme sa većim rizikom od hospitalizacije i smrti”, piše Sciencedaily.com.

Uzroci pada su naširoko povezani sa izlaganjem kemikalijama, posebno poljoprivrednim kemikalijama poput atrazina koje su „kemijski kastratori” kod muškaraca.

Ove kemikalije uzrokuju „feminizaciju” kod muškaraca, što dovodi do hormonalnog poremećaja i pada ukupnog broja spermija. Taj pad, istraživači su otkrili, se ubrzava u zapadnim zemljama poput Sjedinjenih Američkih Država i može dovesti do kolapsa u ljudskoj populaciji.

Kemijska izloženost uzrokuje biološku „feminizaciju” muškaraca, kroz uništavanje proizvodnju sperme i smanjene održivosti

Iako to nije bio u fokusu ovog istraživanja, iste kemikalije koje uzrokuju ovaj pad u proizvodnji spermija mogu također utjecati na povećanje ne-muškog rodnog izražavanja kod bioloških muškaraca, što doprinosi većem broju transrodnih operacija ili stila života.

Ta biološka činjenica ostaje odlučno odbijena od strane anti-znanstvene političke ljevice u Americi, koja provodi „čarobni znanostveni” narativ u kojem je transrodnost je isključivo „izbor” i ne može biti uzrokovan izloženošću kemijskim tvarima.

Ipak, svaki biološki znanstvenik i kemičar u svijetu zna da kemijska izloženost mijenja biološku funkciju u ljudi. U stvari, sami proces medicinske rodne tranzicije iz biološkog muškarca u ženu uključuje kemijsku kastraciju uz pomoć hormonalnih terapija, u kojima se upotrebljava kemikalija poput ciproterona.

Naširoko poznata kemikalija BPA koja je prisutna u svim pakiranjima hrane je poznata po tome da remeti hormonalni sustav kod ljudi i oponaša estrogen. Oni koji inzistiraju da izbor (promjene spola) može nadjačati zakone kemije i genetike, žive u zabludi. Ekspresija biološkog spola određuju geni i kemija (uključujući i izloženost kemikalijama), a želje i nade dotičnog muškarca.
 
spermiji-pokazat
 
Izlaganje okoliša takvim kemikalijama je nepobitno značajan vektor kog pada broja i održivosti spermija kod muškaraca u zapadnim zemljama. Kao što je objašnjeno od strane istraživača:

“Iako trenutna studija nije ispitala uzroke promatranog pada, broj spermija je očito uvjerljivo povezan sa ekološkim i lifestyle utjecajima, uključujući prenatalnu izloženost štetnim kemikalijama, izloženost pesticidima, pušenju, stresu i pretilosti.”"

Pogledajte video sa Hebrejskog Sveučilišta u kojem istraživači objašnjavajući ovaj oštar pad u proizvodnji sperme:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , ,