Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » VIRALNI VIDEO: Čovjek pozivao ubojicu iz Las Vegasa – ‘Ajde p**ko’ – dok su poput kiše uokolo letjeli meci

VIRALNI VIDEO: Čovjek pozivao ubojicu iz Las Vegasa – ‘Ajde p**ko’ – dok su poput kiše uokolo letjeli meci

vegas-covjekJoš jedna tragedija je zadesila Ameriku u rukama psihopatskog masovnog ubojice

Dok je moderni country pjevač Jason Aldean izvodio performans pred tisućama svojih fanoca u nedjelju navečer na muzičkom festivalu “Route 91 Harvest” u Las Vegasu, rapidno pucanje se počelo miješati sa melodijama koje su dolazile sa pozornice.

Krici fanova su prerasli u vrisak užasa kada je glazba utihnula. Nevini ljubitelji koncerta su bježali u užasu dok je napadač Stephen Paddock pucao po gomili i obiteljima sa 32. kata hotela Mandalay Bay.

Najmanje 58 ljudi je izgubilo život, a još 515 ih je ozlijeđeno u incidentu u kojem se municija iz vatrenog oružja izlila po publici poput kiše vatre i vode.

Dok je većina sudionika bila razumljivo užasnuta dok su meci padali sa pustinjskog neba, u javnost je izašao viralni video koji prikazuje jednog mladića koji je stajao u inat teroru i uzvikivao prostote u zatamnjeno nebo prema luđaku koji je povlačio okidač.

Sa uzdignutim rukama, neimenovani muškarac je ostao pošteđen, dok su drugi tražili zaklon i urlali.

Možda je hrabrost tog čovjeka bila uzrokovana alkoholom, moguće je da je baš bio lud, ili je možda samo bio bijesan i neustrašiv.

Bez obzira na razlog njegove reakcije tijekom tog stresnog događaja, ohrabrenje je to očima vidjeti uživo.

Pogledajte sami video u nastavku:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,