Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Gost hotela u Las Vegasu koji se nalazio u susjednoj sobi dok je ubojica pucao: Vidio sam ‘više naoružanih ljudi’

Gost hotela u Las Vegasu koji se nalazio u susjednoj sobi dok je ubojica pucao: Vidio sam ‘više naoružanih ljudi’

hotel-ubojica-svjedokGrađanin Australije koji je odsjeo u sobi pored sobe masovnog ubojice u hotelu Mandalay Bay potvrdio je da je vidio više napadača koji su uključeni u napad na koncert u Las Vegasu

„Bilo je više mrtvih i više pucača. Ja sam se skrivao i čekao da policija dođe po nas. Izašao sam sigurno van i skrivao se u grmlju” rekao je Brian Hodge za australski Courier-Mail.

G. Hodge, koji je boravio u sobi 32134, pokraj vrata sobe 32135 u kojoj je bio Stephen Paddock, je iznio važne važne informacije kad je otkrio da je jedan od zaštitara ubijen od strane policije.

„Moj kat je bio mjesto zločina. Ubili su zaštitara na mom katu.”

Tko je bio „čuvar” koji je ubijen od strane policije?

Wendy Miller iz grada Cooroy – je još jedan svjedok iz Australije koji je uhvaćen u pucnjavi Las Vegasa – možda će omogućiti dio slagalice koja nedostaje. Također govoreći za Courier-Mail, gđa. Miller je rekla da je bila u baru u obližnjem hotelu Luxor s mužem kad je vidjela, kako je opisala, „interesantnog čovjeka”.

Gospođa Miller je rekla da je čovjek projurio kroz njezin hotel nakon dolaska sa stubišta iz smjera hotela Mandalay Bay.

„Čovjek kojeg su zaštitari jurili je nosio zaštitarsku jaknu poput njihove”, rekla je ona.

Gdin. Hodge je svjedočio većem broju napadača i vidio mrtvog zaštitara, a gđa Miller je rakla da je vidjela zaštitara kako bježi, što ukazuju na to da priče mainstream medija „usamljenom vuku” nisu istinite.

Činjenica je da masovni napad bio orkestrirani i koordinirani napad više urotnika, mainstream mediji pokušavaju zataškati.

Video snimka potvrđuje više ubojica

Dva eksplozivna videa su također potvrdila veći broj pucača koji su bili uključeni u koordinirani napad, dok je priča mainstream medija o „usamljenom vuku” laž bez motiva.
 

 
Oba videa pokazuju pucnjavu koja je dolazila sa četvrtog kata hotela Mandalay Bay, mnogo niže nego 32. kat na kojem mainstream mediji tvrde da je bio „usamljeni vuk” Stephen Paddock koji je pucao u gomilu pomoću automatskog oružja.
 

 
Mainstream mediji su također naveli da su motivi Paddocka razotkriveni od strane izvora iz FBI-a koji su navodno tvrdili da ubojica ima veze sa pokretom Antifa, kao i sa ISIS-om.

No, masovni mediji aktivno prikrivaju informacija, tvrdeći da Paddock „nije imao nikakve političke ili vjerske pripadnosti ili interese.”

Činjenica je da je pucnjava u Las Vegasu jasno koordiniran napad pod “lažnom zastavom”, u režiji Paddocka, kao i najmanje još jednog neidentificiranog napadača koji je pucao sa četvrtog kata hotela. Masovni napad i ubojstva kao i deseci mrtvih će biti korišteni od strane elite da bi dodatno progurali svoj zli plan.

Svatko tko gleda informacije koje su dostupne na internetu će doći do istog zaključka. Na žalost svatko tko se oslanja na mainstream medije što se tiče informacija će biti prisiljen imati drugačiji zaključak.

Ljudi se moraju pitati zašto mainstream mediji prikrivaju povijest masovnog ubojice? Zašto su pokušali prepraviti njegovu političku prošlost i izbrisati njegovu političku pripadnost?

Odgovor je jenostavan. Korporativni mediji su pod kontrolom šačice elitne oligarhije koja djeluje u ime Novog svjetskog poretka, te nastoje zavarati javnost u uvjerenju da su njihovi neprijatelji njihovi prijatelji i njihovi prijatelji su njihovi neprijatelji.

Stephen Paddock, masovni ubojica iz Las Vegasa je bio član organizacije Antifa koja je provela najgoru masovnu smrtonosnu pucačinu u američkoj povijesti kako bi stvoril daljnju podjelu u američkom društvu, te gurnuli zemlju prema građanskom ratu, provodeći Agendu elita.

Službena Facebook stranica pokreta Antifa, Antifa Melbourne, čestitala je ubojici Stephen Paddocku nakon najkrvavije masovne pucnjave u američkoj povijesti, prije nego je objava bila izbrisana nakon bujice kritika. (YNW)

Moramo se prestati skrivati od istine.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,