Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » ŠOKANTNO: Doktor koji je upozoravao javnost na opasnosti cjepiva – pronađen mrtav!

ŠOKANTNO: Doktor koji je upozoravao javnost na opasnosti cjepiva – pronađen mrtav!

peter-cijepljenjeLiječnik koji je upozoravao građane na opasnosti koje nose cjepiva je pronađen mrtav pod sumnjivim okolnostima, u šumovitom području u blizini njegove kuće

Tijelo dr. Peter Cianfranija je otkrio policijski tim za pretraživanje, izvan grada Perikiomen u Pennsylvaniji.

Uzrok smrti je još uvijek nepoznat, iako dužnosnici tvrde da je njegova smrt uzrok samoubojstva.

Dr. Cianfrani bio pouzdan obiteljski liječnik koji je radio godinama u bonici Montgomery County kao liječnik.

Jedna pacijentica je rekla da je znala da je dr. Cianfrani bio „jedan od dobrih momaka”, nakon što ju je upozorio da je cjepivo protiv gripe „opasno”.

Jedan bivši pacijent je rekao: „Petar je bio moj liječnik tijekom mnogo godina. Bio je fantastičan liječnik i dobar prijatelj sa puno ljudi. Ljudi su šokirani i slomljenog srca. RIP Doc i blagoslovi tvojoj obitelj”, navodi portal neon-nettle.com.

Još jedan dobronamjernik je rekao da se niti jedan drugi liječnik s njim nije mogao usporediti, govoreći:

„Ozbiljno, ne dovodite u usporedbu bilo kojeg drugog liječnika u tom području sa dr. Cianfranijem, to je za osudu.”

Jedan pacijent ga je opisao kao „jednog od dobrih momaka” te je rekao:

„On je upozorio moju obitelj da je cjepivo protiv gripe opasno i da bi ga trebali izbjegavati, kada smo počeli dolaziti kod njega. Tada sam spoznala da je jedan od dobrih momaka. Takav tužna vijest.”

Medicinska sestra koja je radila zajedno s dr. Cianfranijem je rekla:

„Ja sam ga voljela … bio je moj liječnik već 20 godina, uvijek šarmantan i brižan. Moje srce je sa njegovom obielji i osobljem bolnice Pennsburg, mnogi od njih su bili s njim dosta godina.”

NBC javlja da je Cianfranijev nestanak bio prijavljen od strane njegove obitelji u utorak u 20:19 sati. Policija je kasnije te večeri pronašla njegov SUV. Njegovo tijelo je pronađeno oko jednog kilometra udaljeno od njegovog vozila.

Cianfrani bio liječnik više od 40 godina i radio na odjelu Pennsburg obiteljske medicine na Geryville Pikeu u maloj sjeverozapadnoj županiji Montgomery.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , ,