Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NOVA ŠVEDSKA KNJIGA ZA DJECU: ‘MOJ DJED IMA ČETIRI ŽENE’

NOVA ŠVEDSKA KNJIGA ZA DJECU: ‘MOJ DJED IMA ČETIRI ŽENE’

svedska-knjigaNormalizacija šerijatskog zakona se ubrzava u Švedskoj

Nova knjiga namijenjena djeci u Švedskoj ima naslov “Djed ima četiri žene” je još jedan primjer kako se šerijatski zakon normalizira dok zemlju preuzimaju u tisuće muslimanskih imigranata.

Knjiga pod nazivom “Farfar Har fyra fruar” na švedskom, objavljena je na dva jezika švedski i somalijski, a napisana je za djecu 3-6 godina starosti.

„Asli nikada nije bila u Somaliji, ali sada je konačno otišla tamo s tatom, da posjeti djeda i sve njezine bake”, navodi pohvalno uvode ove knjige, koju je napisao Oscar Trimbel i objavila izdavačka kuća Adlibris.

Pod šerijatskim zakonom, muslimanskim muškarcima je dopušteno prakticirati poligamiju i imati do četiri žene. Žena ne smije imati više od jednog muža.

Druga knjiga istog autora pod nazivom “Mormor är inget spöke” (baka nije duh) služi za normalizaciju nošenja burke.

„Omar pozdravlja svoju baku koja dolazi iz Somalije. Kada je noć vještica, Omar se želi maskirati poput duha kao i svako drugo dijete. On želi da baka ide s njim zajedno, jer Omara je malo strah„ navodi uvod knjige. Naravno, baka se ne treba ni maskirati u ovom slučaju.

Unatoč mnogim zemljama u Europi koje su uvele novčane i zatvorske kazne za poligamiju, Švedska prepoznaje poligamne brakovi kao zakonite, a koji su doneseni iz inozemstva, te omogućuje da do četiri žene mogu biti registrirane kao supružnici, piše Infowars.com.

Oko 30 posto ljudi koji žive u Švedskoj imaju strano porijeklo, a računa se da će Šveđani postati etnička manjina u vlastitoj zemlji u roku od 25 godina.

Ilustrirajuće brze demografske promjene su pomele ovu zemlju, što pokazuje jedna fotografija koja je nedavno izazvala kontroverze. Na fotografiji se vide djeca u osnovnoj školi. Samo jedna djevojčica u grupi od 10-tero djece je izvorna Šveđanka, te ona je okružena djecom imigranata, od kojih čak tri djevojčice nose hidžabe.

U međuvremenu, u susjednoj Finskoj, izdana je knjiga pod naslovom “Kako se udati za finsku djevojku”. Na naslovnici knjige je bijela djevojka u vjenčanici koju grle ruke crnca.
 

they’re not even trying to hide it any more

Objavu dijeli MILO (@milo.yiannopoulos)


 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,