Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Poznati pisac ‘Lažnih Vijesti’ koji je pisao članke protiv Hillary Hilton – pronađen mrtav!

Poznati pisac ‘Lažnih Vijesti’ koji je pisao članke protiv Hillary Hilton – pronađen mrtav!

pisac-vijestiHillary Clinton je napokon dobila što je htjela. Poznati pisac „lažnih vijesti” Paul Horner, autor brojnih anti-Clintonovih članaka, je pronađen mrtav

Optužen kao „vodeći snabdjevač lažnih vijesti” u predsjedničkim izborima 2016, 38-godišnji Paul je 18. rujna pronađen mrtav u svom krevetu u američkom gradu Phoenix, potvrdio je glasnogovornik ureda Maricopa šerif Mark Casey.

Šerif Casey je rekao mrtvozorniku županije Maricopa da je obavljena obdukcija pokazala da nije bilo znakova nasilja. On je rekao da je Homer imao povijest zlouporabe lijekova na recept i da su „dokazi na mjestu smrti pokazali da bi uzrok smrti moglo biti slučajno predoziranje.”

Kako su u zadnje vrijeme umirale pop zvijezde, pjevači, glumaci? Pa zbog lijekova na recept, tj. zbog predoziranja istima. Od Marilyn Monroe sve do Michael Jacksona. Isti slučaj je i ovdje.

Horner je bio poznat po pisanju lažnih priča i širenju internet prijevara koja su često postale “virusne” na Facebooku te obmanjivao tisuće ljudi.

Među njima je priča u kojoj lažno tvrdi da je predsjednik Barack Obama gay, radikalni musliman, pa sve do priča poput one u kojoj su prosvjednici bili plaćeni tisuće dolara da bi se pojavili na demonstracijama protiv kampanje Donalda Trumpa.

Horner je izašao više u javnost tijekom predsjedničkih izbora, kada su se neutemeljene priče naširoko dijeljene na društvenim medijima tijekom predizborne kampanje Donald Trumpa i Hillary Clinton.

U intervjuu za The Washington Post u 2016., Horner je rekao da misli da je Trump osvojio Bijelu kuću zbog njega. Horner je rekao da pristaše Trumpa nisu provjeravali činjenice prije nego su to objavili na svojim socijalnim mrežama.

J.J., Hornerov brat, rekao je da je Paul smatrao svoj rad kao satiru i objasnio da je jedinstveno oko za prijevare njegovog brata i licemjerje bila prilika za zarada u internet svijetu.

„Dakle, mislim da je puno genijalnosti stajalo iza njegovog rada i guranja ideja na internetu za koje su ljudi mislili da su moguće i u koje su vjerovali da su moguće”, rekao je J.J.

Šerif Casey je izjavio sa su toksikološki izvještaji medicinskog istražitelja još uvijek u izradi. Slučaj će biti otvorena kada rezultati budu poznati, a tada i uzrok smrti zaključen.

J.J. Horner je rekao da su on i njegov brat odrasli Minnesoti prije preseljenja u Arizonu kao tinejdžeri. On je rekao da je njegov brat crtao i stvarao političke karikature u vrlo mladoj dobi i imao interes za politiku.

„Mislim da je samo htio pokazati ljudima da moraju razmišljati svojom glavom sami za sebe i biti vjerodostojni u svojim postupcima”, rekao je brat preminulog Paul Hornera. “Čitaj više; dobiti više uključeni umjesto da samo slijepo dijele stvari.” (APN)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,