Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Objavljene završne bilješke Michael Jacksona: Razotkrivena zavjera Iluminata

Objavljene završne bilješke Michael Jacksona: Razotkrivena zavjera Iluminata

michael-snimakMichael Jackson je zadnje tjedne svog života proveo živeći u strahu da će ga Iluminati glazbene industrije ubiti, prema bilješkama rukom pisane od strane kralja popa

Intimne bilješke su nađene među zbirkama pisama koje je naslijedio njemački biznismen Michael Jacobshagen, koji je bio blizak prijatelj Jackson više od dvadeset godina.

„Oni me pokušavaju ubiti”, napisao je Michael Jackson u bilješci samo tjedan dana prije njegove prerane smrti. U drugoj bilješci, Jackson je objasnio „sustav me želi ubiti zbog mojeg kataloga (spiska)”.

U televizijskom intervjuu Daphne Barak, Michael Jacobshagen je rekao kako ga je Michael Jackson nazvao iz Las Vegasa u 2009. i u suzama zamolio prijatelja da mu se pridruži.

Nakon leti u SAD-u, Jacobshagen je dobio zbirku bilješki. Nejasno je za koga su izvorno bile namijenjene, ali sadržaj bilješki je bio jasan i prstom krivnje za smrt Michaela Jacksona upirao ravno u glazbenu industriju Iluminata.

Michael Jackson je znao su došli po njega i da su njegovi dani odbrojeni. Njegovi vapaji za pomoć su bili zanemareni. Mogao je proslijediti poruke prijateljima u nadi da će jednog dana istina biti poznata.

Iako je službeni uzrok smrti Michaela Jacksona bio predoziranje sedativom propofol, a njegov liječnik Conrad Murray je bio poslan u zatvor zbog nenamjernog ubojstva, obitelj Jacksona je tvrdila da je superzvijezda ušutkana i ubijena od strane elite.


note-michaelParis Jackson, Michaelova kći je najnoviji insajder koji ima detalje njegovog ubojstva.

U razgovoru sa Rolling Stone Magazine, 18-godišnja kći Michaela Jacksona tvrdi da je njezin otac znao da grupa „koja je moćnija od vlade” ga planira ubiti – i da je na kraju ubijen u „namještaljci” .

„On je davao samo male naznake o tome da ga progone neki ljudi. I u jednom trenutku on je govorio nešto poput … „Oni će me ubiti jednog dana”, rekla je Paris.

Paris je uprla prstom na Iluminate, za koje se popularno vjeruje da kontroliraju glazbenu industriju i još dio Hollywooda.

„To je očito. Sve smjernice upućuju na to. To zvuči kao totalna teorija zavjere i to zvuči kao bikovo gov**, ali svi njegovi pravi fanovi i svi u obitelji znaju. Bila je to namještaljka.”

Paris je imala 11 kad joj je otac umro od srčanog zastoja u 2009. uzrokovane smrtonosnom kombinacijom lijekova na recept.

Paris okrivljuje Dr. Conrad Murraya za očevu smrt, ali tvrdi da je bio pijun zlokobne organizacije – i kaže da ima dokaz.

„Ja to definitivno radim, ali to je šahovska igra. I ja sada pokušavam igrati partiju šaha na pravi način.

I to je sve što mogu reći o tome upravo sada”, rekla je.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,