Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Kontraverzni John McCain: Liječnici su mi rekli da imam 3 posto šanse da preživim

Kontraverzni John McCain: Liječnici su mi rekli da imam 3 posto šanse da preživim

john-rakSenator John McCain (81) tvrdi da su mu liječnici dali šanse „koliko i gruda snijega u paklu” da preživi agresivni oblik raka mozga

U intervjuu koji je emitiran u nedjelju u emisiji “60 Minutes” na CBS televiziji, kontroverzni John McCain je rekao gledateljima da je njegovo vrijeme gotovo završeno.

„Rekli su da je vrlo ozbiljno, da je prognoza vrlo, vrlo ozbiljna” rekao je 81-godišnji McCain.

„Neki kažu 3 posto, neki kažu 14 posto. Znate, to je vrlo loša prognoza” – nastavio je. „Pa sam rekao: Razumijem. Sad ćemo učiniti ono što možemo, dobiti najbolje liječnike koje možemo pronaći i učiniti najbolje što možemo.”

„A u isto vrijeme, slaviti, sa zahvalnošću, život koji smo dobro živjeli.”

John McCain, bivši mornarički pilot koji je oboren iznad Sjevernog Vijetnama 1967. godine i držan kao ratni zarobljenik do 1973. godine, također je otkrio da želi da se njegova komemoracija održi na njegovom sveučilištu u Annapolisu.

„Želim, kad odem, da se ceremonija održi u Mornaričkoj akademiji”, rekao je on. „I trebamo samo par ljudi koji će ustati i reći: Ovaj čovjek, on je služio svojoj zemlji.„

McCain je 14. srpnja podvrgnut hitnoj kraniotomiji koja ga je trebala riješiti ugruška krvi za kojeg je kasnije otkriveno da je je povezan sa glioblastomom, smrtonosnom vrstom raka mozga.

On se nakon operacije vratio u Senat, obavljajući redovito svoj raspored kako je i dalje primao kemoterapiju i tretman zračenjem.

„Ja imam više energije, i više se angažiram, kao rezultat toga, znam da moram učiniti sve što mogu da služim svojoj zemlji, koliko to ja mogu”, rekao je McCain, predsjednik utjecajnog senatskog Odbora za oružane snage i republikanski predsjednički kandidat iz 2008.

U televizijskom intervjuu, McCain je rekao da se Trump još nikada nije ispričao jer je ismijavao McCainovo iskustvo kao zatvorenika u Vijetnamu.
 
EKSKLUZIVNO: Američki senator John McCain priznao da konstantno komunicira s ISIS-om (VIDEO)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,