Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » EUROPSKA UNIJA BIJESNA: MA─ÉARSKA SAGRADILA ZID I SMANJILA ILEGALNU IMIGRACIJU ZA 99%

EUROPSKA UNIJA BIJESNA: MA─ÉARSKA SAGRADILA ZID I SMANJILA ILEGALNU IMIGRACIJU ZA 99%

madjarska-zidUN ih je kritizirao zbog toga ┼íto nisu dobri “doma─çini”

Ma─Ĺarska je smanjila ilegalnu imigraciju za vi┼íe od 99 posto nakon ┼íto je podigla mo─çnu grani─Źnu ogradu kao odgovor na europsku imigracijsku krizu, vjerojatno daju─çi lekciju o mogu─çem utjecaju izgradnje ju┼żnog zida predsjednika Trumpa u SAD-u.

Govore─çi o drugoj godi┼ínjici vladinog poteza da stavi brtvu na granicu Ma─Ĺarske sa Srbijom – koja je tako─Ĺer vanjska granica Europske unije – glavni savjetnik za sigurnost premijera Viktora Orbana, Gy├Ârgy Bakondi, najavio je da su ograde uzrokovale da se ilegalna imigracija smanji sa 391.000 ilegalnih imigranata u 2015. godini, 18.236 u 2016. godini, na samo 1.184 u 2017. godini.

“Sustav tehni─Źkih prepreka klju─Ź je uspjeha grani─Źne sigurnosti, i bez njega je nemogu─çe zaustaviti masovni dolazak useljenika”, objasnio je ┼íef sigurnosti.

Ma─Ĺarska je morala brzo reagirati na ogroman ulazak migranta koji zapljusnio Europu nakon ┼íto je njema─Źka Angela Merkel priop─çila da nema “ograni─Źenja” u broju tra┼żitelja azila koje bi prihvatila njezina zemlja.
 

 
Ma─Ĺari su uveli ove zone nakon ┼íto je otkriveno da su mnogi teroristi iz teroristi─Źkih napada u Parizu 2015. godine pro┼íli kroz njihov teritorij – va┼żan korak koji su proveli se razlikuje od drugih dr┼żava ─Źlanica EU, koje su vi┼íe ili manje omogu─çili migrantima da ilegalno u─Ĺu u njihove zemlje, a ponekad i sa smrtonosnim posljedicama, samo da bili poslu┼íni EU zakonima.


“Postoji neprestani migracijski pritisak na na┼íe granice”, inzistirao je dr. Zolt├ín Kov├ícs, dr┼żavni tajnik za javnu diplomaciju i odnose.

“Mjere uvedene u interesu da se za┼ítite granice i dalje su neophodne; zahvaljuju─çi tome broj migranata koji su nezakonito i na nekontroliran na─Źin u┼íli u Ma─Ĺarsku je drasti─Źno pao”.

Ipak, budu─çi da je stalno poticana i financirana, ilegalna migracija se usporila – aktivisti koje financira milijarder financijer George Soros i globalisti─Źki du┼żnosnici u Europskoj uniji i Ujedinjenim narodima su zaprepa┼íteni ovim potezom Ma─Ĺarske.

Na primjer, ┼íef UN-a za izbjeglice Filippo Grandi posjetio je granicu i ┼żalio se:

“Kad sam danas stajao na grani─Źnoj ogradi, osjetio sam da je cijeli sustav osmi┼íljen kako bi ljudi, od kojih mnogi bje┼że od rata i progona, ostali izvan zemlje”.

Grandi je tako─Ĺer pozvao Ma─Ĺarsku da se rije┼íi tranzitnih zona koje su uspostavljene, ┼íto dopu┼íta da svi tra┼żitelji azila koji ulaze u zemlju budu zato─Źeni dok se procjenjuju valjanost njihovih zahtjeva i identiteta.

“Du┼żnosnici koji napadaju gradnju ograde imaju stajali┼íte kojim dopu┼ítaju da velik broj ljudi u─Ĺe u zemlju bez ikakvog oblika kontrole”, dodao je g. Bakondi.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,