Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » BIVŠI MASON SVJEDOČI: ‘Lucifer nam je otkrivao sve svoje planove!’

BIVŠI MASON SVJEDOČI: ‘Lucifer nam je otkrivao sve svoje planove!’

roger-morneauČak 50 godina sotonisti i masonerija radili su na pripremi svijeta kojeg danas vidimo. Između ostalog sve se radilo kako bi se čovječanstvu proturio New Age – nova religija kojoj je cilj sakriti istinu – o Isusu!

Rogera Morneau u ranoj fazi svog života upao je u tajna sektaška društva iz kojih se na poslijetku jedva izvukao.

U videu kojeg morate pogledati Roger objašnjava na koje načine je upao u sektu ali i načine na koje se đavao služi spiritizmom kako bi zarobio čovjeka, po čovjeka.

Tvrdi da je kao član sekte bio upućen u sotonske planove za čovječanstvo jer su s njim i komunicirali dok im je on iznosio što trebaju raditi.

Priča o duhovnim borbama dobra i zla koje rijetki razumiju te objašnjava kako stvari koje su ‘zastrašujuće’ pod budim okom sekte postaju dobre i normalne.

U ovom videu koji objavljujemo Roger govori na koji način je pozvan u tu sektu i na koji način spritiziam djeluje na ljude i svijet. Otkrio je tajne i buduće planove đavolske.

Intervju je snimljen 1980-ih godina a ono što on priča se odvijalo par desetaka godina ranije.

Možemo vidjeti kako se nakon 50 godina u našem vremenu ispunjava dosta toga što je Roger naveo kao Sotonin plan za čovječanstvo, na koji očito nasjedamo.

Pogledajte intervju sa Roger Morneauom:
 

 
(dnevno.hr)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,