Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » BOSTONSKI PROSVJED POKAZUJE DA JE AMERIKA U RATU SA SAMOM SOBOM! Nasilni liberal brutalno napao baku sa američkom zastavom

BOSTONSKI PROSVJED POKAZUJE DA JE AMERIKA U RATU SA SAMOM SOBOM! Nasilni liberal brutalno napao baku sa američkom zastavom

boston-protestHoće li mainstream mediji ikada osuditi ovakvo nasilje?

Ljevičarski prosvjednici koji su započeli protu-prosvjed u Bostonu u subotu su napali ženu koja je držala američku zastavu i nastavili je povlačiti.

Kao što se vidi na snimkama Fox Newsa, žena je držala američku zastavu dok je prolazila skupina anarhista odjevena u crno sa povezom preko lica.

Jedan od maskiranih prosvjednika zatim je počeo udarati udarati ženu i pokušavao ukrasti zastavu, ali ju je vukao barem 20 metara jer žena nije htjela pustiti zastavu.

Incident se dogodio na protu-prosvjedu u Bostonu gdje su se pojavile tisuće protu-prosvjednika koji su se protive relativno velikom skupu za Slobodu Govora.

Ljevičarska grupa je optužena za bacanje bočica napunjenih urinom, izmetom i cementom na prosvjed u Charlottesvilleu prošlog tjedna, na kojem je poginulo troje ljudi.

Prema procjeni bostonske policije, oko 40,000 osoba okupilo se na subotnjem prosvjedu protiv rasizma i krajnje desnice, a njih ukupno 33 je uhićeno ponajprije zbog manjih sukoba sa snagama reda.

Prosvjednici su se okupili u središtu grada kako bi omeli skup konzervativaca bliskih krajnjoj desnici koji je službeno trebao biti organiziran kako bi se branila “slobodu izražavanja”, što je postao simbol rasističkog govora.

Prosvjednike u Bostonu u subotu pohvalio je i predsjednik Donald Trump koji je putem Twittera napisao:

“Želio bih aplaudirati prosvjednicima u Bostonu koji su ustali protiv zatucanosti i mržnje. Naša će se zemlja uskoro ponovno ujediniti! Naša je zemlja desetljećima bila podijeljena. Ponekad morate prosvjedovati kako bi se ozdravilo i mi ćemo ozdraviti i biti jači nego ikada ranije!”
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,