Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Filmaši otišli u Sjevernu Koreju na šišanje kako bi razotkrili licemjerstvo američke propagande

Filmaši otišli u Sjevernu Koreju na šišanje kako bi razotkrili licemjerstvo američke propagande

sisanje-s-korejaGotovo je nemoguće dobiti bilo kakve pouzdane informacije o Sjevernoj Koreji, te nas mainstream mediji svaki tjedan bombardiraju bizarnim i često lažnim pričama o ovoj zemlji

Od nuklearne apokalipse i logora, do toga da je zabranjen sarkazam i kako su svi stanovnici obavezni imati identične frizure.

U ovom kratkom filmu dva Australska filmaša su se odlučila otići u Sjevernu Koreju na šišanje i da bi saznali više o sjevernokorejskoj kulturi.

Ovaj film je nastao u dobrom raspoloženju, ali nemojte biti prevareni od strane njega samoga.

“Mi ne podržavamo Sjevernu Koreju dijeleći to, nego samo razotkrivamo licemjerstvo američkog propagandnog stroja.”, kažu filmaši.

Istina je da se bilo kakvo kršenja ljudskih prava u Sjevernoj Koreji ističe od strane SAD-a, ali istina je zapravo da je (direktno i indirektno) SAD najveći prekršitelj ljudska prava na planeti.

Sa nedavnim promjenama algoritama društvenih medija sve se teže i teže naš sadržaj širi i vidi na interntu, molim vas podijelite ovaj članak kao pomoć nezavisnim medijima!

Pogledajte dokumentarni film:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,