Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » Elitni bankar skočio sa Londonske burze vičući ‘Kraj je blizu!’

Elitni bankar skočio sa Londonske burze vičući ‘Kraj je blizu!’

bankar-samoubojstvoViši investicijski bankar počinio je samoubojstvo sa 7. kata u zgradi London Stock Exchange (Londonske burza) u utorak, vičući prijeteće upozorenje građanima

Čovjek – za kojeg se smatra da je bio oženjen i u svojim 40-im godinama – je proglašen mrtvim u 10.10 sati kako kaže policija.

Prema jednom svjedoku u zgradi, on je „hodao po nogostupu vičući i stavio jednu ruku na stakleni zid i skočio preko njega sa obje noge.”

„Nije čak ni oklijevao. On se derao … „Kraj je blizu! Odlazite dok još možete!”

“Bilo je užasno.”

Drugi kolega, koji ga je opisao kao „jednog od većih bankara”, rekao je:

„Došao sam jutros na posao i ugledao u predvorju recepcije hitnu pomoć i policiju.”

„Do mene je došao interni dopis koji je rekao da je došlo do incidenta.”

„Zgrada ima staze za hodanje na svakom katu u blizini lifta, i postoji praznina u kojoj sve možete vidjeti gore i dolje.”

U priopćenju, Londonske burze je rečeno: „Možemo potvrditi da se dogovio incident jutros kada je kolega Londonske burze pao s gornjeg kata balkona i umro.”

„Hitne službe su odmah pozvane da se pozabave ovim incidentom. Nastavit ćemo im pružati svaku podršku i suradnju koliko je to moguće.”

„Naše misli i sućut su sa obitelji i prijateljima našeg dragog kolege. Mi bi trebali poštivati privatnost obitelji pokojnika u ovom trenutku.”

„Londonska policija trenutno istražuje okolnosti oko smrti i incident se tretira kao ne-sumnjiv. Mi sada radimo na obaviještavanju bliže rodbine.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: NOVAC · Tags: , , , ,