Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » Domazet Lošo: Masakr u Barceloni dio je plana razbijanja država te stvaranja Novog svjetskog poretka!

Domazet Lošo: Masakr u Barceloni dio je plana razbijanja država te stvaranja Novog svjetskog poretka!

domazet-barcelonaVidite da smo prije par dana imali pokušaj silovanja u Zagrebu. Je li se Vlada očitovala na taj čin? Nije, jer Plenković ne želi reagirati. Negdje imamo silovanje, negdje gaženje automobilom, negdje klanje svećenika

Plenković je doveden iz Bruxellesa da vodi njihovu, a ne hrvatsku politiku, upozorava geostrateg Davor Domazet Lošo

Na tisuće hrvatskih srednjoškolaca ovih bi dana trebali krenuti na maturalna putovanja u brojne europske turističke destinacije, no zbog opasnosti od terorizma, odnosno činjenice da se ponajviše učenika planiralo proveseliti u nekom od španjolskih, odnosno katalonskih ljetovališta, moguće je da Ministarstvo obrazovanja uputi školama preporuku da zabrane maturalna putovanja!

Takva informacija objavljena je, naime, u petak 18. kolovoza na službenim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja.

“Apeliram na oprez nastavnika, roditelja i učenika, ali i na komunikaciju s nadležnim tijelima, kako bismo svi zajedno imali točne informacije o procjeni sigurnosti“, izjavila je ministrica Blaženka Divjak.

Ministarstvo u objavi podsjeća da je pravilnikom o izvođenju izleta, ekskurzija, i drugih odgojno obrazovnih aktivnosti izvan škole utvrđeno da „nakon temeljite procjene stupnja opasnosti i preporuke nadležnih institucija RH školski odbor ima pravo zabraniti provođenje izvan učeničke nastave“ te podsjeća da je Španjolska, odnosno Lloret de Mar, turističko mjesto udaljeno 80-ak kilometara od Barcelone, oduvijek bila u samom vrhu omiljenih destinacija za učeničke i maturalne ekskurzije hrvatskih škola.

Teroristički napadi u Kataloniji, u kojima je poginulo i ozlijeđeno više od stotinu ljudi, tako su se počeli izravno ticati tisuća hrvatskih građana, a terorizam je postao tema broj jedan u mnogim hrvatskim domovima.

Kako se zaštititi od terorizma i što činiti ako se napadi ponovno dogode? Je li i Hrvatska ugrožena te na koji način se rizik od sličnog napada može smanjiti? Kakvu politiku bi RH trebala voditi da joj se ne dogodi krv na ulicama kao u Barceloni, upitali smo admirala Davora Domazeta Lošu, poznatog geostratega i geopolitičkog analitičara te stručnjaka za pitanja terorizma.

”Pogrešno je jednostrano gladati na terorizam, odnosno analizirati ga iz španjolskog, katalonskog ili hrvatskog kuta . Kao prvo, trebamo znati kada se i gdje terorizam pojavio. Počelo je kada je George Bush stariji krenuo u rušenje postojećeg geopolitčkog poretka i uspostavljanje Novog svjetskog poretka.

Novi poredak je tvorevina u kojoj bi trebala postojati samo jedna svjetska država, jedna vjera, jedan jezik, jedna valuta, a ostvaruje se u raznim etapama.

No, Novi svjetski poredak ne može nastati ako se na razori Europa. Europa je dio Euroazije, odnosno kopna na kojem živi više od 60 posto svjetskog stanovništva i na kojem se nalazi većina prirodnih resursa, od rezervi energenata do pitke vode.

Poznato je da je Halford John Mackinder, jedan od osnivača geopolitike, prije više od stotinu godina ustvrdio da onaj tko vlada Europom vlada središnjim otokom, a onaj tko vlada središnjim otokom, taj vlada svijetom. Središnji otok je Euroazija a Mackinderova teorija do danas je relevantna.

Stoga, da bi se stvorio Novi svjetski poredak, moraju se razoriti postojeće države. Od devedestih godina se krenulo u to razaranje”, ističe Domazet.

Podsjeća potom na razaranje Afganistana, pa na razaranje Iraka, na ‘Afričko proljeće‘, odnosno na razaranje Libije, dolazak ‘Muslimanske braće’ u Egipat te protjerivanje Kopta, odnosno tamošnjih kršćana…

”Tko je razorio sve te zemlje pod izlikom uvođenja demokracije? Tko je stvorio terorizam? Tko osniva neprijateljske ‘nevladine udruge’ i tko dovodi migrante po Europi stvarajući Novi svjetski poredak ? George Soros, dakako. Merkel i Macron su puki izvršitelji ove politike.

Zašto je za teroristički napad odabrana Barcelona i Katalonija? Oni žele odcjepljenje od Španjolske. Sada će reći: možemo se bolje sami braniti od terorizma, imat će razlog više za odcjepljenje. A onda slične zahtjeve možemo očekivati i od Baskije. Cilj je razbijanje Španjolske.

Treba razbiti postojeće države da bi se mogao stvoriti Novi svjetski poredak. Trebaju nestati suverene države i kršćanska Europa, da bi mogli graditi ‘vrli novi svijet’, dodaje Domazet.

Na pitanje: ‘Je li i Hrvatska ugrožena, odnosno je li i kod nas moguć sličan masakr’, umirovljeni admiral odgovara da smo svi podjednako ugroženi.

”Samo je pitanje gdje njima odgovara provesti napad. Vidite da smo prije par dana imali pokušaj silovanja u Zagrebu. Je li se Vlada očitovala na taj čin? Nije, jer Plenković ne želi reagirati. Negdje imamo silovanje, negdje gaženje automobilom, negdje klanje svećenika.

Plenković je doveden iz Bruxellesa da vodi njihovu, a ne hrvatsku politiku! Jedini suverenist u EU danas je Viktor Orban te Putin na svjetskoj razini. Suverenističku politiku djelomično provodi i Poljska. Svi se to boje izreći, ali to bi trebali biti naši uzori.”, pojašnjava hrvatski vojni strateg.

Tumači zatim da se napada identitet svakog pojedinca i nacije s ciljem stvaranja Novog svjetskog poretka, odnosno da se od različih naroda i ljudi pokušava stvoriti bezlična masa – vojska zombija koja će bez razmišljanja kupovati u trgovačkim centrima, koje oni kontroliraju.

”Henry Kissinger je davno ustvrdio da onaj tko kontrolira naftu, pitku vodu i hranu, taj kontrolira svijet. Sve to oni nastoje staviti pod svoju kontrolu. Njihov je cilj što više mrtvih. Zašto se ISIL stvorio baš u Siriji i Iraku, točno na dijelu na kojem se nalazi čak 17 posto rezervi nafte u svijetu?

Zato da kontroliraju naftu. Dio cijele te priče je i borba za kontrolu nad obrazovanjem, za potpunu kontrolu uma, nastojanje da se izbriše razlika između muškarca i žene, majke i oca, ubijanje svake duhovnosti, odnosno stvaranje sotonskog duha. To je njihov cilj i svi smo u opasnosti. Samo kolektivno se možemo braniti i to ponajbolje duhovnom obnovom. Kada Europa ponovno otvori vrata Kristu, bit će obranjena”, podvlači admiral Davor Domazet.
 
(dnevno.hr)

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,