Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » PUTIN: Sjeverna Koreja ima nula nuklearnih bombi, ali ima bilijune dolara u rijetkim mineralima

PUTIN: Sjeverna Koreja ima nula nuklearnih bombi, ali ima bilijune dolara u rijetkim mineralima

putin-korejaVladimir Putin je upozorio da se sjevernokorejska nuklearna kriza orkestrira kao “lažna zastava” od strane Novog svjetskog poretka s ciljem pokretanja velikog globalnog sukoba za kojeg bi globalisti htjeli da brzo eskalira u 3. Svjetski rat

Kako napetosti i dalje rastu između SAD-a i Sjeverne Koreje, sa prijetnjama „vatre i bijesa” koje dolaze iz SAD-a, Putin je upozorio da treba čitati između redaka i gledati krizu kakva ona uistinu jest - proizvedena kriza pod “lažnom zastavom” Novog svjetskog poretka kojim bi nastavili provoditi svoju Agendu jedne svjetske vlade.

„Kim je rekao da će lansirati projektile u blizini Guama, američkog teritorija u Tihom oceanu”, rekao je Putin na javnom nastup u Sočiju, „ali morate se zaustaviti i razmisliti zašto bi on to napravio, a ako je stvarno to rekao, onda je i on alat u rukama globalista„.

Korporativni mediji, na čelu s proratnim Washington Postom počeli su pritom tvrditi da Sjeverna Koreja ima minijaturno nuklearno oružje koje bi mogla koristiti da pogodi Guam, ili Japan ili Južnu Koreju, ili možda čak i zapadnu obalu SAD-a.

Washington Post je napisao u srijedu:

„Sjeverna Koreja je uspješno proizvela minijaturne nuklearne bojeve glave koje mogu stati unutar njihovih raketa, prelazeći ključnu prag na putu da postanu punopravna nuklearna sila, zaključili su američki obavještajni dužnosnici u povjerljivim analizama.”

No, prema Putinu, priča koja se gura u mainstream medijima je proizvedena od strane “duboke države” (vlade u sjeni) da bi uvjerili javnost da je sjevernokorejska nacija globalna prijetnja.

„Oni znaju da mogu lako izazvati Sjevernu Koreju i oni će reagirati, ali priča da su oni prijetnja je lažna.”

„Ja ću vam reći činjenice o Sjevernoj Koreji: Nemaju nuklearne bombe. Oni nemaju banke pod kontrolom Zapada. Oni ne ovise o američkom dolaru. Ono što oni imaju je zemlja puna bogatstva u rijetkim mineralima„.

„Vidjeli smo sve to prije. Isti ljudi su rekli iste stvari o oružju za masovno uništenje u Iraku. Rekli su da oni mogu pogoditi glavne europske gradove u roku od 45 minuta. No, nakon rata u Iraku, nakon neovisne međunarodne istrage, pronašli nisu ništa. Tajne organizacije samo žele rat.”

Trenutno se odigrava glavna povijesna bitka u ovom trenutku između globalističkih središnjih bankara i onih koji odbijaju pasti u njihove ruke. Dok Putin ne vjeruje da je Kim Jong-un dobar momak, on vjeruje u nacionalnu suverenost i on odbacuje globalističku viziju.

Kad Putin govori o „Kabali” ona se odnosi na međunarodni bankarski sindikat sa Rothschildom na čelu i njihovim planovima za jednom svjetskom vladom. Sjeverna Koreja je jedna od posljednjih zemalja koja je odbila Rothschildovu centraliziranu banku. Libija je također odbila i pogledajte što im se dogodilo. Sirija je također odbila, i trenutno Novi svjetski poredak radi prekovremeno da razori tu zemlju.

Sjeverna Koreja leži na rudnom blagu

Putinova tvrdnje o stvarnim razlozima odlaska u rat sa Sjevernom Korejom se može vrlo lako preispitati.

Njihov nacionalni bankarski sustav nije pod kontrolom MMF-a i nemaju kontroliranu Rothschildovu središnju banku, niti su oni ovisni o američkom dolaru.

Zemlja također ima vrijednosti između 6-10 bilijuna dolara u netaknutim mineralnim resursima.

Prema analizi portala Quartz, ispod površine Sjeverne Koreje se nalaze „ogromne mineralne rezerve, uključujući željezo, zlato, magnezit, cink, bakar, vapnenac, molibden, grafit, i još mnogo toga, sve ukupno oko 200 vrsta minerala”.

Sjeverna Koreja također sjedi na velikim količinama rijetkih zemnih metala, što tvornicama u susjednim zemljama treba da proizvedu pametne telefone i druge tehnologije.

Procjenjuje se da vrijednost nacionalnih mineralnih resursa uvelike varira tijekom godina zbog tajnosti i nedostatka pristupa.

Jedna procjena iz rudarske tvrtke iz Južne Koreje kaže da se radi oko preko 6 bilijuna dolara vrijednih metala. Još jedan od južnokorejski istraživački institut stavlja vrijednost bliže 10 bilijuna dolara.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , ,