Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ZAPANJENI TURISTI U STRAHU GLEDAJU INVAZIJU ILEGALNIH IMIGRANATA NA PLA┼ŻI U ┼áPANJOLSKOJ (VIDEO)

ZAPANJENI TURISTI U STRAHU GLEDAJU INVAZIJU ILEGALNIH IMIGRANATA NA PLA┼ŻI U ┼áPANJOLSKOJ (VIDEO)

invazija-pla┼ża‘Tr─Źite, tr─Źite!’

‘Tr─Źite, tr─Źite!’

┼áokantan video pokazuje zaprepa┼ítene turiste koji gledaju u strahu kako se brod pun ilegalnih migranata iskrcava na njihovoj pla┼żi nakon ─Źega su po─Źeli divlja─Źki bje┼żati kako bi pobjegli policiji u gradu Cadizu u ┼ápanjolskoj

Isje─Źak pokazuje veliku skupinu imigranata kako se pribli┼żavaju pla┼żi u crnom gumenom ─Źamcu, prije nego ┼íto su se iskrcali na pijesak i po─Źeli bje┼żati kako bi izbjegli vlasti.

“Tr─Źi! Tr─Źi!”, uzvikivala je jedna ┼żena na ┼ípanjolskom prije nego je upitala: “┼áto su to? Mu┼íkarci?”

Ona upu─çuje njenog partnera da osigura njihovog sina prije nego ┼íto imigranti protr─Źe pokraj njih.
 


 
Skupina migranata uspjela je izbjeći policiju, koja je stigla tek nakon što su muškarci davno otišli.

“U posljednjih nekoliko dana, migranti su u vi┼íe navrata napali granicu s Ceutom ili poku┼íavali presje─çi ┼żi─Źanu ogradu ili nasilno prolazili kroz grani─Źni prijelaz”, pi┼íe Daily Mail.

Ovo je tre─çi videozapis u posljednjih nekoliko dana koji pokazuje migrante, od kojih su gotovo svi mladi ljudi bez ┼żena i djece, kako prolaze grani─Źne kontrole u ┼ápanjolskoj na putu u europska socijalna uto─Źi┼íta.
  
Stotine afri─Źkih imigranata je nasilno pro┼ílo kroz ┼ípanjolsko-marokansku granicu u gradu Ceuti, a u videu se vidi da je jedan ─Źuvar u tom stampedu slomio nogu poku┼íavaju─çi zaustaviti uljeze.
 

 
Jo┼í jedan najnoviji isje─Źak iz ┼ápanjolske pokazuje grupu od stotine afri─Źkih mu┼íkaraca sa gotovo niti jednom ┼żenom ili djecom na vidiku, kako vi─Źu i vri┼íte dok prolaze pokraj granice Tarajal.
 

 
┼ápanjolska je, kako se ─Źini, postala sve popularnija ruta za migrante i ovakvih slu─Źajeva ─çe biti sve vi┼íe nakon ┼íto je Italija kona─Źno zapo─Źela presretanje ─Źamaca nevladinih organizacija nakon ┼íto se dokazalo da rade izravno s krijum─Źarima ljudi.

Kao što smo ranije izvijestili, samo 1,4% migranata koji su u prvih pet mjeseci ove godine stigli u Italiju bili su sirijski izbjeglice, a samo 0,36% su bili iz Libije.

To zna─Źi da preko 90% ilegalnih migranata dolazi u Europsku uniju iz zemalja u kojima nema rata.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,