Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ZAPANJENI TURISTI U STRAHU GLEDAJU INVAZIJU ILEGALNIH IMIGRANATA NA PLAŽI U ŠPANJOLSKOJ (VIDEO)

ZAPANJENI TURISTI U STRAHU GLEDAJU INVAZIJU ILEGALNIH IMIGRANATA NA PLAŽI U ŠPANJOLSKOJ (VIDEO)

invazija-plaža‘Trčite, trčite!’

‘Trčite, trčite!’

Šokantan video pokazuje zaprepaštene turiste koji gledaju u strahu kako se brod pun ilegalnih migranata iskrcava na njihovoj plaži nakon čega su počeli divljački bježati kako bi pobjegli policiji u gradu Cadizu u Španjolskoj

Isječak pokazuje veliku skupinu imigranata kako se približavaju plaži u crnom gumenom čamcu, prije nego što su se iskrcali na pijesak i počeli bježati kako bi izbjegli vlasti.

“Trči! Trči!”, uzvikivala je jedna žena na španjolskom prije nego je upitala: “Što su to? Muškarci?”

Ona upućuje njenog partnera da osigura njihovog sina prije nego što imigranti protrče pokraj njih.
 


 
Skupina migranata uspjela je izbjeći policiju, koja je stigla tek nakon što su muškarci davno otišli.

“U posljednjih nekoliko dana, migranti su u više navrata napali granicu s Ceutom ili pokušavali presjeći žičanu ogradu ili nasilno prolazili kroz granični prijelaz”, piše Daily Mail.

Ovo je treći videozapis u posljednjih nekoliko dana koji pokazuje migrante, od kojih su gotovo svi mladi ljudi bez žena i djece, kako prolaze granične kontrole u Španjolskoj na putu u europska socijalna utočišta.
 


 
Stotine afričkih imigranata je nasilno prošlo kroz španjolsko-marokansku granicu u gradu Ceuti, a u videu se vidi da je jedan čuvar u tom stampedu slomio nogu pokušavajući zaustaviti uljeze.
 

 
Još jedan najnoviji isječak iz Španjolske pokazuje grupu od stotine afričkih muškaraca sa gotovo niti jednom ženom ili djecom na vidiku, kako viču i vrište dok prolaze pokraj granice Tarajal.
 

 
Španjolska je, kako se čini, postala sve popularnija ruta za migrante i ovakvih slučajeva će biti sve više nakon što je Italija konačno započela presretanje čamaca nevladinih organizacija nakon što se dokazalo da rade izravno s krijumčarima ljudi.

Kao što smo ranije izvijestili, samo 1,4% migranata koji su u prvih pet mjeseci ove godine stigli u Italiju bili su sirijski izbjeglice, a samo 0,36% su bili iz Libije.

To znači da preko 90% ilegalnih migranata dolazi u Europsku uniju iz zemalja u kojima nema rata.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,