Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » STRAVIČNO: Trump i Mattis prijete S. Koreji uništenjem i nuklearnim ratom, a američki građani nemaju pojma ni gdje se nalazi (VIDEO)

STRAVIČNO: Trump i Mattis prijete S. Koreji uništenjem i nuklearnim ratom, a američki građani nemaju pojma ni gdje se nalazi (VIDEO)

koreja-trumpU ULIČNOJ ANKETI U LOS ANGELESU SAMO JEDAN MUŠKARAC UKAZAO NJENO MJESTO NA KARTI SVIJETA

Donald Trump i šef Pentagona James Mattis tipično američki i histerično prijete Sjevernoj Koreji. Ministar obrane SAD: čak uništenjem cijelog naroda na sjeveru Korejskog poluotoka.

Zato pogledajte ovaj video. Pokazuje da najveći broj Amerikanaca pojma nema čak ni gdje se na karti svijeta ta zemlja nalazi!

I, ne samo da ne znaju gdje je zemlja Kim Jong Una, nego neki čak ne znaju ni gdje je Kanada, pa i same Sjedinjene Države. Ali, istovremeno nemaju ništa protiv da njihova Amerika – sa svom svojom vojnom moći – udari po toj zemlji.

Televizijski voditelj Jimmy Kimmel organizirao je anketiranje na ulici sa jednostavnim pitanjem: gdje je Sjeverna Koreja o kojoj se sada toliko govori?

Anketa je snimana na ulicama Los Angelesa. Snimateljska ekipa je prvo pitala prolaznike smatrate li mogućim i dopustivim udar po Sjevernoj Koreji, pa predlagala sugovornicima da na karti pokažu gdje se ta mrska zemlja nalazi.

Jedna djevojka je, priznavši da slabo stoji sa zemljopisom, “Sjevernu Koreju” je pokazala na sjeveru Sjeverne Amerike!

Druga je uprla prstom u središnju Aziju.

Treća u Skandinaviju.

Četvrta je bila najoriginalnija. Prvo je rekla da se nalazi “negdje u Africi”. Potom se popravila i rekla da je “u Europi”, a na kraju prstom uprla u – Kinu.

Voditelj je svima – poslije prvih promašaja – davao priliku da pogode iz drugog puta. Pritom se šalio …

Međutim, samo jedan muškarac ukazao da je Sjeverna Koreja u Aziji. Čak je pokazao gdje otprilike. Ne baš sasvim točno, ali je za običnog Amerikanca i to bio pravi podvig …
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,