Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » STRAVI─îNO: Trump i Mattis prijete S. Koreji uni┼ítenjem i nuklearnim ratom, a ameri─Źki gra─Ĺani nemaju pojma ni gdje se nalazi (VIDEO)

STRAVI─îNO: Trump i Mattis prijete S. Koreji uni┼ítenjem i nuklearnim ratom, a ameri─Źki gra─Ĺani nemaju pojma ni gdje se nalazi (VIDEO)

koreja-trumpU ULIČNOJ ANKETI U LOS ANGELESU SAMO JEDAN MUŠKARAC UKAZAO NJENO MJESTO NA KARTI SVIJETA

Donald Trump i ┼íef Pentagona James Mattis tipi─Źno ameri─Źki i histeri─Źno prijete Sjevernoj Koreji. Ministar obrane SAD: ─Źak uni┼ítenjem cijelog naroda na sjeveru Korejskog poluotoka.

Zato pogledajte ovaj video. Pokazuje da najve─çi broj Amerikanaca pojma nema ─Źak ni gdje se na karti svijeta ta zemlja nalazi!

I, ne samo da ne znaju gdje je zemlja Kim Jong Una, nego neki ─Źak ne znaju ni gdje je Kanada, pa i same Sjedinjene Dr┼żave. Ali, istovremeno nemaju ni┼íta protiv da njihova Amerika – sa svom svojom vojnom mo─çi – udari po toj zemlji.

Televizijski voditelj Jimmy Kimmel organizirao je anketiranje na ulici sa jednostavnim pitanjem: gdje je Sjeverna Koreja o kojoj se sada toliko govori?

Anketa je snimana na ulicama Los Angelesa. Snimateljska ekipa je prvo pitala prolaznike smatrate li mogu─çim i dopustivim udar po Sjevernoj Koreji, pa predlagala sugovornicima da na karti poka┼żu gdje se ta mrska zemlja nalazi.

Jedna djevojka je, priznav┼íi da slabo stoji sa zemljopisom, “Sjevernu Koreju” je pokazala na sjeveru Sjeverne Amerike!

Druga je uprla prstom u središnju Aziju.

Tre─ça u Skandinaviju.

─îetvrta je bila najoriginalnija. Prvo je rekla da se nalazi “negdje u Africi”. Potom se popravila i rekla da je “u Europi”, a na kraju prstom uprla u – Kinu.

Voditelj je svima – poslije prvih proma┼íaja – davao priliku da pogode iz drugog puta. Pritom se ┼íalio …

Me─Ĺutim, samo jedan mu┼íkarac ukazao da je Sjeverna Koreja u Aziji. ─îak je pokazao gdje otprilike. Ne ba┼í sasvim to─Źno, ali je za obi─Źnog Amerikanca i to bio pravi podvig …
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,