Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Orban traži da se svi nelegalni migranti deportiraju iz Europske unije

Orban traži da se svi nelegalni migranti deportiraju iz Europske unije

orbanU Rumunjskoj upozorio da Soroseva imperija podriva interese mađara i ugrožava Europu

Mađarski premijer Viktor Orban, u govoru koji je održao u rumunjskom gradu Beile-Tusnád, rekao je da Soroševa imperija podriva interese Mađara i da dovodi u opasnost ne samo njegovu zemlju, nego i Europu u cjelini.

Rumunjska tiskovna agencija Agerpres prenijela je i Orbanovu tvrdnju da “postoji Sorosev plan koji predviđa dovođenje u Europu milijuna migranata iz muslimanskog svijeta”, s njihovim raspoređivanjem po europskim zemljama.

U nastavku je naglasio: “Mi se možemo suprotstaviti tom procesu samo ako Europska unija povrati suverenitet, a svaka država-članica sposobnost da štiti svoje granice. Samo u tom slučaju ćemo moći staviti točku na migracije i deportirati sve koji su u EU ušli nezakonito”.

Orban je odmah dodao: “Možda ovo zvuči surovo, ali mislim da problem nije moguće riješiti ni na koji drugi način”.

Mađarski premijer nije krio da strahuje da je muslimane nemoguće integrirati u europska društva jer između islamskih i europskih vrijednosti postoje ozbiljne razlike, kao i razlike u mentalitetu, odgoju i kulturi.

Odgovarajući na zamjerke da Mađarska povodom migranata i izbjeglica nije solidarna s drugim zemljama EU, Orban je ukazao:

“Mi ne možemo biti solidarni s ljudima koji imaju za cilj promjene europsku kulturu i još udariti na naš identitet”.

On je u Beile-Tusnád sudjelovao u radu 20-og ljetnog sveučilišta koji organiziraju Fond za manjine (Pro minorit) iz Budimpešte i Vijeće mađarske omladine iz Rumunjske.
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,