Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » EKSKLUZIVNO: Policija izjavila da je pjevač Linkin Parka … Chester Bennington – UBIJEN!

EKSKLUZIVNO: Policija izjavila da je pjevač Linkin Parka … Chester Bennington – UBIJEN!

chester-ubijenPolicija je navodno pokrenula istragu o ubojstvu Chester Benningtona za koje “upućeni insajderi” kažu da je “vrlo vjerojatno” da je frontman grupe Linkin Park ubijen u sablasno sličnim okolnostima kao i njegov bliski prijatelj Chris Cornell

OSMNJIČENI?

Detektivi su potrazi za činjenicama koje će otkriti da li je Chester Bennington ubijen, a mjesto ubojstva je kasnije namještano da nalikuje samoubojstvu. Oni su stavili tim istražitelja i odbijaju isključiti čin ubojstva.

„Ubojstva su ponekad napravljena da izgledaju kao samoubojstavo. Mislimo da je ubijen, samo moramo saznati tko stoji iza toga„ rekao je policijski izvor.

Medicinski stručnjaci iz Los Angelesa su potvrdili da je 41-godišnja ikona pop-metala pronađen mrtav, ali su odbili dati više podataka, dok je glavni šef operacije agencije, Brian Elias, držao usta zatvorena o tome da li su medijska izvješća o samoubojstvu točna

„Istražujemo sve kutove”, rekao je on.
 


 

POTVRĐENE SUMNJIVE OKOLNOSTI

Bennington, koji je pjevao na nedavnom sprovodu Chris Cornella nakon što postao blizak frontmanu Soundgardena u posljednjih nekoliko godina, navodno je radio zajedno sa Cornellovom zakladom kako bi se spriječilo seksualno iskorištavanje ugrožene djece.

Pjevač Linkin Parka, koji je otac šestero djece, a bio je i kum Chris Cornellovog sina, je navodno je govorio i o dugoročnom emocionalnom i seksualnom zlostavljanju od strane starijeg muškarca dok je bio dijete.

„Kada se sjetim vremena kada sam bio jako mlad, ja sam bio zlostavljan, i sada kada se sve te strašne stvari događaju oko mene, ja zadrhtim” rekao je Bennington za metal magazin Kerrang u 2011. godini.

Sada istražitelji vjeruju da smrti Cornella i Benningtona – koji su umrli na Cornellov rođendan – mogu biti povezane. Paralele između dvije smrti su zapanjujuće.

Bliski prijatelji, koji su radili na razotkrivanju notorne pedofilske industrija zabave, umrli su na isti način – s tim da je Bennington umro točno na Cornellov 53. rođendan.

chris-chesterPOVIJEST PONAVLJA – ISTE STARE PRLJAVE TRIKOVE

Bliski prijatelji Cornella su rekli da je on vidio „crnu knjigu” koja je uključivala ime jednog od svojih stručnih suradnika.

Nakon osnivanja Zaklade i daljnjeg istraživanja, Cornell je bio vrlo blizu da razotkrije mrežu pedofila koji rade u industriji zabave – opasan posao koji je za njega bio “dužnost”. No, njegovi prijatelji vjeruju da je on “skinut” prije nego što je završio posao.
 

 
Službena istraga smrti Chris Cornella je zatvorena, ali njegova udovica i mnogi njegovi obožavatelji su nezadovoljni presudom od strane policije i medicinskih službenika da je pjevač Soundgardena počinio samoubojstvo.

Detroitska policija je zamotala i vrlo brzo završila istragu i ured medicinskog istražitelja Wayne Countya je presudio da je urzok smrti samoubojstvo, no istražitelji tvrde da su postojale neobjašnjive rupe u službenim vremenskim događajima Cornellovih posljednjih trenutaka i sumnjivim nedosljednosti u evidenciji koji su sugerirali da Cornellov uzrok smrt nije bilo uopće samoubojstvo, već prikriveno ubojstvo sa predumišljajem.

Istražitelj Randy Cody je među onima koji dovode u pitanje odluku o samoubojstvu. On ističe da postoje vremenske rupe u izvještajima koje nisu logične, kao i forenzička pitanja, te da u obdukciji se uopće nije navelo da je Cornell imao ozljedu glave nakon smrti.

Obraćajući se novinama Detroit Free Press, on je referirao na snimku policijskog skenera policije u gradu Detroitu na kojem se čuje kako bolničar kaže: „Pacijent je imati vezanu gumu za vježbanje oko vrata, što je kao poljedicu imalo moguće gušenje, trauma na stražnjem dijelu glave, povijest depresije. Pacijent je hladan na dodir u svim područjima u ovom trenutku.”

Cody se pitao da li su medicinsko osoblje i liječnici stvarno slomili toliko rebara Cornellu u naporima da ga ožive.

„Hoćete reći da su slomili devet rebara tijekom postupka oživljavanja (tijekom CPR-a)? Ja to nisam povjerovao” rekao je Cody, koji također smatra da je Cornell ubijen zato što je htio razotkriti pedofilski dječni prsten.
 

 

PITANJA BEZ ODGOVORA

U svibnju, Chester Bennington je tweetao „Kao i danas, moj životni cilj je jedno ljubavi i razumijevanja. Svijet treba promijeniti i da promjena dolazi iznutra. Mržnja, ponos, osveta i strah su kuga na Zemlji. Ljubav, dobrota, suosjećanje, empatija i pomaganje drugima su lijek.”

Dodao je izazov svojim sljedbenicima na Twitteru: „Idemo svi odlučiti biti dio liječenja Zemlje. Ako gledamo izvan sebe da bi pronašli ljubav i mir, nećemo na kraju uspjeti. To mora doći iznutra. Vodite primjerom„.

Chester Bennington je bio zreo, dobro prilagođen čovjek koji je ispucao svoje demone i posvetio ostatak svog života u borbi za druge – uključujući i za svoje šestero djece i svoje kumče, Christopher Cornell – razotkrivajući pedofilski prsten u industriji zabave.

Međutim zle sile su odlučile “maknuti” ove ljude. Dok se detalji njegove smrti pojavljuju, vrijedi imati na oku one koji u medijima guraju ovo “samoubojstvo” i pokuša ušutkati bilo koga tko postavlja pitanja. (YNW)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , ,