Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Stephen Hawking: ‘Svjetska vlada’ će biti ‘vrhunac čovječanstva’

Stephen Hawking: ‘Svjetska vlada’ će biti ‘vrhunac čovječanstva’

stephen-hawkng-NWOStephen Hawking je pozvao na uvođenje “jedne svjetske vlade” i “globalne financijske vlasti” ovaj tjedan, tvrdeći da će uspostava svjetske vlade predstavljati “vrhunac ljudskog postignuća”

„Mi jurimo vratolomnom brzinom prema Novom svjetskom poretku koji će eliminirati mnoge zabrinutosti oko svjetske populacije”, rekao je Hawking, govoreći u Royal Societyju u Londonu u ponedjeljak nakon što je primio počasni doktorat Imperial Collegea.

Slavni fizičar je upozorio da će čovječanstvo i dalje „zabijanja čavle u svom lijesu” dok „jedna svjetska vlada” i „financijski organ” ne budu prihvaćeni od strane svih suverenih naroda.

„Tek kada dođemo na ovo odredište, biti će postignut vrhunac čovječanstva.”

Fizičar vezan za kolica odavno je dio Kabale koja djeluje kroz mnoge javne organizacija preko kojih orkestrira značajne političke, financijske i kulturne događaje, od uzrokovanja sustavnih kriza, pa sve do destruktivne politike i usađivanja ruševnih ideja u glavama masa.

To nije prvi put da Stephen Hawking promovira jedan svjetsku vladu. U ožujku ove godine je upozorio da će roboti uništiti čovječanstvo – osim ako mi ne prihvatimo kontrolu svjetske vlade.

„Još od početka civilizacije, agresija je korisna utoliko što ima određene prednosti preživljavanja” rekao je u razgovoru za magazin Times.

„Ona je dubuko usađena u naše gene od strane Darwinove evolucije. Sada, međutim, tehnologija je napredovala takvom brzinom da nas ova agresija može sve uništiti nuklearnim ili biološkim ratom. Moramo kontrolirati ovaj nasljedni instinkt prema našoj logici i razumu.”

Hawking je dodao da bi bilo najbolje rješenje „neki oblik svjetske vlade” koja bi „ustala na ovaj izazov” i nadzirala snagu razvoja umjetne inteligendija (AI) i da „spasi čovječanstvo„.

Zabrinjavajuće je to da svjetski lideri, vjerske vođe i kulturne ikone poput Hawking počinju zajedno kao jedan propovijedati istu hvalospjevu listu, poticajući mase da prihvate komponente Novog svjetskog poretka jedne svjetske vlade.

Poziv za uvođenjem svjetske vlade, na čelu sa papom Franjom, Stephen Hawking, i bezbroj elitnih političkih figura to vidi kao veliki korak na putu prema novom svjetskom poretku koji je prorokovan prije više od 2.000 godina.

Dok ove elite tvrde da se zalažu za dobrobit čovječanstva, u stvarnosti je to poziv na uvođenje svjetske vlade od strane Stephen Hawkinga i drugih bogatih elitista koji nemaju nikakve veze s spašavanjem siromašnih naroda ili „spasom čovječanstva” od klimatskih promjena ili robota – ili od kakve god nevolje koja će zapravo samo izmišljena da bi širila strah.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , ,