Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » Oslobođen čovjek nakon što je u javnost procurila snimka policajca u Baltimoreu kako mu podmeće drogu (VIDEO)

Oslobođen čovjek nakon što je u javnost procurila snimka policajca u Baltimoreu kako mu podmeće drogu (VIDEO)

podmetnuta-drogaSvjetski mediji su jučer objavili video policajca iz Baltimorea koji je greškom snimio samoga sebe kako podmeće drogu

Lokalna policija suspendirala je policajca te pokrenula unutarnju istragu “sporne snimke” koja prikazuje njihovog policajca kako stavlja vrećicu s drogom na mjesto zločina.

Tužitelj je odbacio navedene optužbe, a policija još uvijek nije potvrdila da se radi o podmetanju droge. Načelnik Kevin Davis je izjavio:

“Ne tvrdim da se ovdje radi o policijskom prikazu pronalaženja droge i želim biti vrlo oprezan s riječima kako ne bih ugrozio istragu. Ali, to je svakako jedna od mogućnosti koje istražujemo”.
 

 
Vlasti nisu objavile detalje slučaja jer je istraga u tijeku. Reporter Baltimore Suna Justin Fenton na Twitteru je objavio:

“Snimka prikazuje policajca kako podmeće drogu u smeće, vraća se na ulicu i zatim uključuje kameru”, ali vjerojatno nije bio svjestan da policijske kamere imaju opciju snimanja 30 sekundi prije pritiska gumba za aktivaciju.
 

 

 
(index.hr)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , ,