Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » JOHNU MCCAINU OTKRILI IZRAZITO AGRESIVAN TUMOR NA MOZGU: AmeriÄki senator otiÅ¡ao na operaciju, obitelj se Å¡okirala kad su Äuli dijagnozu

JOHNU MCCAINU OTKRILI IZRAZITO AGRESIVAN TUMOR NA MOZGU: AmeriÄki senator otiÅ¡ao na operaciju, obitelj se Å¡okirala kad su Äuli dijagnozu

mccain-tumorAmeriÄki senator John McCain, negdaÅ¡nji republikanski kandidat na predsjedniÄkim izborima 2008., boluje od tumora na mozgu, objavio je njegov ured u utorak. Hillary Clinton je odmah dala podrÅ¡ku senatoru

John McCain (80) prošli petak je operiran u klinici Mayo kako bi mu se uklonio ugrušak iznad oka, a analiza tkiva koja je uslijedila pokazala je kako boluje od agresivnog tipa tumora na mozgu, glioblastoma, dodao je ured.

Senator, izabran ponovno u studenom proÅ¡le godine, izvrsno se oporavlja od operacije u svom domu u Arizoni i s obitelji razmatra mogućnosti lijeÄenja, kažu lijeÄnici.

Senator McCain već je bolovao od melanoma.

Njegova obitelj je priopćila da su se Å¡okirali kada su Äuli za dijagnozu.

McCainu su stigle brojne poruke podrÅ¡ke, a meÄ‘u prvima ju je poslao bivÅ¡i predsjednik SAD-a i njegov protukandidat na predsjedniÄkim izborima Barack Obama, koji ga je nazvao ‘ameriÄkim herojem’. Poruku sa željama za brzi oporavak mu je poslao i Donald Trump.
 

 
Da podsjetimo, sentor je bio gorljivi pristaša plana da se skine demokratski izabran Bashar al-Assad u Siriji. Na nekim fotorgrafijama iz 2013. McCaine je uhvaćen u poslovnim sastancima sa pripadnicima ISIS-a i Slobodne sirijske vojske.

To bi mogla biti jako tužna vijest za ISIS. Ne samo da je on njihov najveći pristaÅ¡a, već je i predsjednik Trump navodno odluÄio okonÄati ameriÄko financiranje i obuku takozvanih umjerenih sirijskih pobunjenika koji se bore protiv Bashar al-Assada, neÅ¡to Å¡to je odavno zatražila Rusija.

NAJBOLJI DOKAZ DO SADA: AmeriÄki dužnosnici priznaju da su stvorili ISIL i Al Kaidu (VIDEO)

EKSKLUZIVNO: AmeriÄki senator John McCain priznao da konstantno komunicira s ISIS-om (VIDEO)

 
(jutarnji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,