Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » JOHNU MCCAINU OTKRILI IZRAZITO AGRESIVAN TUMOR NA MOZGU: Američki senator otišao na operaciju, obitelj se šokirala kad su čuli dijagnozu

JOHNU MCCAINU OTKRILI IZRAZITO AGRESIVAN TUMOR NA MOZGU: Američki senator otišao na operaciju, obitelj se šokirala kad su čuli dijagnozu

mccain-tumorAmerički senator John McCain, negdašnji republikanski kandidat na predsjedničkim izborima 2008., boluje od tumora na mozgu, objavio je njegov ured u utorak. Hillary Clinton je odmah dala podršku senatoru

John McCain (80) prošli petak je operiran u klinici Mayo kako bi mu se uklonio ugrušak iznad oka, a analiza tkiva koja je uslijedila pokazala je kako boluje od agresivnog tipa tumora na mozgu, glioblastoma, dodao je ured.

Senator, izabran ponovno u studenom prošle godine, izvrsno se oporavlja od operacije u svom domu u Arizoni i s obitelji razmatra mogućnosti liječenja, kažu liječnici.

Senator McCain već je bolovao od melanoma.

Njegova obitelj je priopćila da su se šokirali kada su čuli za dijagnozu.

McCainu su stigle brojne poruke podrške, a među prvima ju je poslao bivši predsjednik SAD-a i njegov protukandidat na predsjedničkim izborima Barack Obama, koji ga je nazvao ‘američkim herojem’. Poruku sa željama za brzi oporavak mu je poslao i Donald Trump.
 

 
Da podsjetimo, sentor je bio gorljivi pristaša plana da se skine demokratski izabran Bashar al-Assad u Siriji. Na nekim fotorgrafijama iz 2013. McCaine je uhvaćen u poslovnim sastancima sa pripadnicima ISIS-a i Slobodne sirijske vojske.

To bi mogla biti jako tužna vijest za ISIS. Ne samo da je on njihov najveći pristaša, već je i predsjednik Trump navodno odlučio okončati američko financiranje i obuku takozvanih umjerenih sirijskih pobunjenika koji se bore protiv Bashar al-Assada, nešto što je odavno zatražila Rusija.

NAJBOLJI DOKAZ DO SADA: Američki dužnosnici priznaju da su stvorili ISIL i Al Kaidu (VIDEO)

EKSKLUZIVNO: Američki senator John McCain priznao da konstantno komunicira s ISIS-om (VIDEO)

 
(jutarnji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,