Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Masoni » ČEKA VAS PAKAO, A MISLILI STE DA JE TEORIJA ZAVJERE: Ujedinjeni narodi objavili ‘depopulacijski plan’ na svojoj web stranici

ČEKA VAS PAKAO, A MISLILI STE DA JE TEORIJA ZAVJERE: Ujedinjeni narodi objavili ‘depopulacijski plan’ na svojoj web stranici

imigracija-unUjedinjeni narodi su objavili plan depopulacije na svojoj vlastitoj web stranici koja detaljno opisuje kako zapadne vlade moraju zamijeniti svoju autohtonu populaciju sa imigrantima

Prema UN-u, pad nataliteta i starenja stanovništva se može popraviti samo poplavom muslimanskih izbjeglica koje Zapadne vlade moraju pustiti u svoje zemlje.

Evo što će vlade dotičnih zemalja napraviti svojim građanima da bi pripremili teritorij za UN-ov plan:

Prvo, oni će uzeti gotovo sav raspoloživi dohodak ljudima putem poreza.

Drugo, oni će uništitit gospodarstvo i poskupiti stambene i obrazovne troškove, prisiljavajući “odgovorne” ljude da odgode brak i smanje natalitet.

Treće, oni će subvencionirati reprodukciju “neodgovornih” ljudi.

Četvrto, oni će uvoziti nepismene imigrante i platiti im da se reproduciraju u zemljama Zapada (Europa i Amerika).

Peto, oni će promicati klasne razlike i nahuškati siromašne protiv bilo koga tko im se protivi.

Na kraju, oni će čekati da većina u društvu postane klasa ljudi koja se oslanja na vladu da bi opstala, i oni će promijeniti zakone da se osigurali kao vječna vladajuća klasa.

Migracijski Plan Zamjene Ujedinjenih naroda:

Projekcije Ujedinjenih naroda pokazuju da će se u idućih 50 godina, populacija gotovo svim zemljama Europe, kao i u Japanu suočiti sa padom broja stanovnika i starenjem stanovništva.

Novi izazovi pada i starenja stanovništva će zahtijevati sveobuhvatno revidiranje mnogih utvrđenih politika i programa, uključujući i one koje se odnose na međunarodne migracije.

Fokusirajući se na ova dvija udarna i kritična kretanja stanovništva, u izvješću se razmatra zamjena stanovništva migracijama u osam zemalja sa niskom plodnošću (Francuska, Njemačka, Italija, Japan, Republika Koreja, Rusija, Velika Britanija i Sjedinjene Američke Države) i dvije regije (Europa i Europska unija).

Zamjena migracijom se odnosi na međunarodne migracije kako bi zemlje kojima je potrebno, nadoknadile pad broja stanovnika i starenje stanovništva uslijed niske stope fertiliteta i mortaliteta. Više čitajte ovdje.

Pročitajte Cijeli dokument ovdje.
 
imigracija-un1

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, Masoni · Tags: , , , , , ,