Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Masoni » ─îEKA VAS PAKAO, A MISLILI STE DA JE TEORIJA ZAVJERE: Ujedinjeni narodi objavili ‘depopulacijski plan’ na svojoj web stranici

─îEKA VAS PAKAO, A MISLILI STE DA JE TEORIJA ZAVJERE: Ujedinjeni narodi objavili ‘depopulacijski plan’ na svojoj web stranici

imigracija-unUjedinjeni narodi su objavili plan depopulacije na svojoj vlastitoj web stranici koja detaljno opisuje kako zapadne vlade moraju zamijeniti svoju autohtonu populaciju sa imigrantima

Prema UN-u, pad nataliteta i starenja stanovni┼ítva se mo┼że popraviti samo poplavom muslimanskih izbjeglica koje Zapadne vlade moraju pustiti u svoje zemlje.

Evo ┼íto ─çe vlade doti─Źnih zemalja napraviti svojim gra─Ĺanima da bi pripremili teritorij za UN-ov plan:

Prvo, oni ─çe uzeti gotovo sav raspolo┼żivi dohodak ljudima putem poreza.

Drugo, oni ─çe uni┼ítitit gospodarstvo i poskupiti stambene i obrazovne tro┼íkove, prisiljavaju─çi “odgovorne” ljude da odgode brak i smanje natalitet.

Tre─çe, oni ─çe subvencionirati reprodukciju “neodgovornih” ljudi.

─îetvrto, oni ─çe uvoziti nepismene imigrante i platiti im da se reproduciraju u zemljama Zapada (Europa i Amerika).

Peto, oni će promicati klasne razlike i nahuškati siromašne protiv bilo koga tko im se protivi.

Na kraju, oni ─çe ─Źekati da ve─çina u dru┼ítvu postane klasa ljudi koja se oslanja na vladu da bi opstala, i oni ─çe promijeniti zakone da se osigurali kao vje─Źna vladaju─ça klasa.


Migracijski Plan Zamjene Ujedinjenih naroda:

Projekcije Ujedinjenih naroda pokazuju da ─çe se u idu─çih 50 godina, populacija gotovo svim zemljama Europe, kao i u Japanu suo─Źiti sa padom broja stanovnika i starenjem stanovni┼ítva.

Novi izazovi pada i starenja stanovni┼ítva ─çe zahtijevati sveobuhvatno revidiranje mnogih utvr─Ĺenih politika i programa, uklju─Źuju─çi i one koje se odnose na me─Ĺunarodne migracije.

Fokusiraju─çi se na ova dvija udarna i kriti─Źna kretanja stanovni┼ítva, u izvje┼í─çu se razmatra zamjena stanovni┼ítva migracijama u osam zemalja sa niskom plodno┼í─çu (Francuska, Njema─Źka, Italija, Japan, Republika Koreja, Rusija, Velika Britanija i Sjedinjene Ameri─Źke Dr┼żave) i dvije regije (Europa i Europska unija).

Zamjena migracijom se odnosi na me─Ĺunarodne migracije kako bi zemlje kojima je potrebno, nadoknadile pad broja stanovnika i starenje stanovni┼ítva uslijed niske stope fertiliteta i mortaliteta. Vi┼íe ─Źitajte ovdje.

Pro─Źitajte Cijeli dokument ovdje.
 
imigracija-un1

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, Masoni · Tags: , , , , , ,