Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » U hotelskoj sobi se ‘ubio’ republikanac koji je tragao za 33.000 emailova Hillary Clinton

U hotelskoj sobi se ‘ubio’ republikanac koji je tragao za 33.000 emailova Hillary Clinton

hillary-smithNavodno je izvršio samoubojstvo, a ništa na to ne upućuje

Republikanac entuzijast Peter W. Smith (81), koji je vodio nezavisnu istragu vezanu za 33.000 emailova Hillary Clinton, koja je uklonila Hillary Clinton sa svog osobnog poslužitelja, izvršio je samoubojstvo u hotelu Rochester u Minnesoti.

Točnije: nađen je mrtav u hotelskoj sobi, a sve ostalo može upućivati​​i na zaključak da se radi o ubojstvu koje je izvedeno tako da liči na samoubojstvo.

Kako je objavio Chicago Tribune, policija je u Smitovoj sobi našla i hrpu dokumenata i predsmrtnu poruku u kojoj navodno piše o svom pogoršanom zdravstvenom stanju i o presušivanju novca za liječenje iako je njegova polica nekada bila “teška” 5 milijuna dolara.

Samo ubojstvo se dogodilo deset dana nakon što je Smith dao intervju listu Wall Street Journal, u kojem je tvrdi oda su mu prepisku Hillary Clinton dostavili hakeri. I otkrio da nije bio uvjeren u njenu autentičnost, pa se posavjetovao da bude proslijeđena WikiLeaksu.

Dodao je da je prepisku Clintonove nudilo pet hakerskih skupina, od kojih su dvije bile ruske, ali nikakve dokaze nije ponudio.

Chicago Tribune je, inače, objavio da je Smith živio u hotelu u kojem su boravili klijenti klinike Mayo.

Jedan Smithov bivši suradnik je izjavio da je on bolovao od srca i da se liječio u toj klinici. A u klinici nisu potvrdili da je Smith bio njihov klijent. Pozvali su se pritom na “liječničku tajnu”.

Dan prije smrti, Smith je objavio dva teksta na svom blogu. Ni jedan nije ni nagovještavao samoubojstvo.

U jednom je osporio tvrdnje američkih tajnih službi da se Rusija miješala u američke izbore. A u drugom procijenio: da će “rusko miješanje” otići u drugi plan čim pažnja javnosti bude prešla na krupna pitanja vanjske politike.

Wall Street Journal je napisao da je Smith mogao biti veza između hakera i bivšeg Trampovog savjetnika za nacionalnu sigurnost Michaela Flynna. Također i da je Flynn možda povezan sa potragom za uništenom elektroničkom poštom Hillary Clinton.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(fakti.org)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , ,