Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » GLOBALNO ZATAMNJENJE: Znanstvenici ‘klimatskih promjena’ pokrenuli geoinženjerski eksperiment koji može slučajno izazvati globalnu glad

GLOBALNO ZATAMNJENJE: Znanstvenici ‘klimatskih promjena’ pokrenuli geoinženjerski eksperiment koji može slučajno izazvati globalnu glad

susa-zemlja„Ludi znanstvenici” i zagovornici klimatskih promjena sa Harvarda su dobili zeleno svjetlo za ostvarivanje geoinženjerskog eksperimenta koji će izbaciti aerosole (chemtrailse) u atmosferu i time blokirati sunce u poremećenom nastojanju da se zaustavi tzv. „globalno zagrijavanje”

Početni pokus će biti malih razmjera, ali ako bude uspješan i ako se bude smatrao uspješnim, projekt bi u budućnosti mogao biti financiran sa milijardama dolara od strane države i završiti kao planetarni eksperiment globalnih razmjera u kojem će se Amerikanci igrati Boga sa atmosferom.

Hm, što bi moglo poći po zlu?

Kao što ukazuje ovaj video, i ako u isto vrijeme eruptira veliki vulkan, izbacujući veliku količinu čestica u atmosferu, erupcija bi izazvati globalnu zatamnjenje.

Takav rezultat, u kombinaciji sa eksperimentom aerosola “ludih znanstvenika” sa Harvarda koji će blokirati sunce, mogao bi dovesti do globalnog unštavanja hrane, usjeva i naposlijetku – glad.

U međuvremenu, supervulkan u Yellowstoneu je upravo doživio više od 1.000 malih potresa, što je uzrokovalo da se mnogi ljudi pitaju kada će eksplodirati. (Ako eruptira, usjevi će se na globalnoj razini značajno smanjiti tijekom 1-2 godina).

U nastojanju da se zaustave takozvane „klimatske promjene”, drugim riječima, ludi znanstvenici su spremni staviti cijelu ljudsku populaciju u rizik od katastrofalne globalne gladi.

Očigledno, oni nikada čuli Zakon o neželjenim posljedicama, poznatog pod nazivom „Murphyjev Zakon” u znanosti. To nalaže da ako nešto može poći po zlu, poći će po zlu.

Još ako bi mogli samo napraviti GMO usjeve koji će proizvoditi hranu bez fotosinteze … hmmm …

Pogledajte video:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , ,