Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » GLOBALNO ZATAMNJENJE: Znanstvenici ‘klimatskih promjena’ pokrenuli geoin┼żenjerski eksperiment koji mo┼że slu─Źajno izazvati globalnu glad

GLOBALNO ZATAMNJENJE: Znanstvenici ‘klimatskih promjena’ pokrenuli geoin┼żenjerski eksperiment koji mo┼że slu─Źajno izazvati globalnu glad

susa-zemljaÔÇ×Ludi znanstveniciÔÇŁ i zagovornici klimatskih promjena sa Harvarda su dobili zeleno svjetlo za ostvarivanje geoin┼żenjerskog eksperimenta koji ─çe izbaciti aerosole (chemtrailse) u atmosferu i time blokirati sunce u poreme─çenom nastojanju da se zaustavi tzv. ÔÇ×globalno zagrijavanjeÔÇŁ

Po─Źetni pokus ─çe biti malih razmjera, ali ako bude uspje┼ían i ako se bude smatrao uspje┼ínim, projekt bi u budu─çnosti mogao biti financiran sa milijardama dolara od strane dr┼żave i zavr┼íiti kao planetarni eksperiment globalnih razmjera u kojem ─çe se Amerikanci igrati Boga sa atmosferom.

Hm, što bi moglo poći po zlu?

Kao ┼íto ukazuje ovaj video, i ako u isto vrijeme eruptira veliki vulkan, izbacuju─çi veliku koli─Źinu ─Źestica u atmosferu, erupcija bi izazvati globalnu zatamnjenje.

Takav rezultat, u kombinaciji sa eksperimentom aerosola “ludih znanstvenika” sa Harvarda koji ─çe blokirati sunce, mogao bi dovesti do globalnog un┼ítavanja hrane, usjeva i naposlijetku – glad.

U me─Ĺuvremenu, supervulkan u Yellowstoneu je upravo do┼żivio vi┼íe od 1.000 malih potresa, ┼íto je uzrokovalo da se mnogi ljudi pitaju kada ─çe eksplodirati. (Ako eruptira, usjevi ─çe se na globalnoj razini zna─Źajno smanjiti tijekom 1-2 godina).

U nastojanju da se zaustave takozvane ÔÇ×klimatske promjeneÔÇŁ, drugim rije─Źima, ludi znanstvenici su spremni staviti cijelu ljudsku populaciju u rizik od katastrofalne globalne gladi.

O─Źigledno, oni nikada ─Źuli Zakon o ne┼żeljenim posljedicama, poznatog pod nazivom ÔÇ×Murphyjev ZakonÔÇŁ u znanosti. To nala┼że da ako ne┼íto mo┼że po─çi po zlu, po─çi ─çe po zlu.

Jo┼í ako bi mogli samo napraviti GMO usjeve koji ─çe proizvoditi hranu bez fotosinteze … hmmm …

Pogledajte video:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , ,