Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » RASIST? MACRON JE REKAO DA AFRIČKE ŽENE IMAJU PREVIŠE DJECE

RASIST? MACRON JE REKAO DA AFRIČKE ŽENE IMAJU PREVIŠE DJECE

macron-govorBivši Rothchildov bankar polako počinje otkrivati svoje pravo lice

Ljevičari su bijesni na francuskog predsjednika citirajući prenapučenost kao izvor „civilizacijskih” problema zemlje.

Francuski predsjednik Emmanuel Macron je na udaru od ljutitih ljevičara nakon što je održao govor na G20 u kojem je identificirao prenapučenost Afrike kao izvor „civilizacijskih” problema u zemlji.

„Izazov Afrike je potpuno drugačiji, i puno dublji. On je danas civilizacijski„ – rekao je Macron, dodajući: „Jedan od bitnih izazova Afrike … zemalje koja ima sedmero ili osmero djece rođene na svaku ženu, i možete odlučiti potrošiti tisuće eura na Afriku, ali nećete stabilizirati ništa„.

Ljevičari su reagirali na govor optužujući Macrona da se bavi rasizmom.

„Odvratan govor … To je grozno” – tweetao je Joe Prince, optužujući Macrona da je sugerirao da je Afrika „glupa i necivilizirana” nakon što je Francuska iskorištavala afričke zemlje „kako bi uvećala svoje bogatstvo” tijekom svojih kolonijalnih dana i za to da Macron „okrivljuje neku civilizaciju da su njihovi problemi rasistički.”

„On je veće sranje nego što sam mislio; on želi smanjiti zakonodavstvo, ubiti sindikate, i misli da su Afrikanci glupi„ – primijetio je Joe Prince.

Drugi se ne slažu, ističući da je Macronova identifikacija legitimni problem prenapučenosti u afričkim zemljama.

Afrička eksplozija populacije, koja ne pokazuje znakove dolaska pod kontrolu, također će pogoršati krizu migranata na duge staze.

Unatoč tome, Macron je bio žestoki pobornik uvoza „izbjeglica”, od kojih su velika većina ekonomski migranti koji dolaze iz zemalja koje nisu u ratu.

Vratimo se u siječanj kada je Macron pohvalio Angelu Merkel za politiku prema imigrantima i za više od milijun migranata koji su ušli u zemlju od 2015. godine.

„Spasili su naše kolektivno dostojanstvo prihvaćajući izbjeglice, te im pružili smještaj i obrazovanje”, rekao je Macron, prije nego se obrušio na kritičare koji su izrazili bojazan oko povezanosti otvorenih granica i islamskog terorizma rekavši im da vjeruje da oni stvari „odvratno pojednostavljuju”.
 


 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,