Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Lindsay Lohan: Pedofili koji upravljaju Hollywoodom su ubili Heath Ledgera

Lindsay Lohan: Pedofili koji upravljaju Hollywoodom su ubili Heath Ledgera

logan-ledgerHeath Ledger je ubijen prema izjavama Lindsay Lohan, koja kaže da je on bio „Hollywoodski loš dječak” te je postao problem za „pedofile na vrhu holivudske piramide” nakon svog nastupa kao Joker u filmu ‘The Dark Knight’ koji ga je uzdigao prema statusu zvijezde

„Oni mu više nisu mogli vjerovati. Znali su da je imao velika usta i velika muda. On je volio zaljuljati brod„ kazala je Lohan.

„Znao je puno tajni filmske industrije i on se nije bojao govoriti o tome.”

Lindsay Lohan je privukla svjetsku pozornost ovog tjedna nakon što je na Twitteru branila predsjednika Trumpa i njegovu obitelj. Njezina objava je postala virusna.

Londonska glumica je na Twittu pozivala ljude da se zaustavi nasilje prema predsjedniku Trumpu, no Lohan se tu nije zaustavila, te je počela rasvjetljavati smrt Heatha Ledgera iz 2008. godine.

„To nije bilo samoubojstvo. Nije bilo slučajno predoziranje. Svatko u industriji zna istinu. On je bio izabran. Bio je primjer nama ostalima, da ga ne slijedimo.”

„On je bio posljednji od holivudskih loših momaka.”

Bivša dječja zvijezda Lindsay je bila jako bliska sa Ledgerom u godini prije njegove smrti, trošeći vrijeme sa australskim glumcem u svom stanu na Manhattanu između snimanja.

Opisujući Ledgera kao „igrača, i onoga koji stvara probleme, kao neka vrsta mračnog konja” – rekla je Lindsay Lohan – „složili smo se da netko s dušom jednostavno ne može postojati u Hollywoodu. Morate jednostavno izaći van u javnost. Morate pronaći izlaz ili ćete biti pojedeni iznutra prema van.”

„Heathu je bilo stalo do glume, on je brinuo o umjetnosti i o onome što će ostaviti na ovome svijetu. Bio je zgrožen i tako razočaran sa onim što je zapravo Hollywood u stvarnosti. On je imao odbojnost prema gladi za novcem, i za moćnom bjesomučnom elitom. Za pedofilima i njihovim mrežama.”

„Planirao je svoj put prema van. Volio je eksplozije. Želio je otpuhati cjelu “sraonicu” (Hollywood) u plamen.”

„Među osobinama koje su me najviše privlačile kod Heatha je bila njegova transparentnost, što je iluzorno, naravno, i njegov jednako iluzorni osjećaj da je gotovo besmrtan”.

Nakon nedavne bujice pedofilije u svezi uhićenja u Kaliforniji, što su tužitelji nazvali kao „vrh jako trule sante leda”, Lohan je tvrdila da tamna strana Hollywooda nije došla kao iznenađenje.

Trula Hollywoodska elita drži u stisku glumce koji rade za sustav i postaju zvijezde i legende. Govoreći o svojim kolegama, glumcima i glumicama u Hollywoodu, Lohan je rekla: „Svi znamo da ako želite biti sigurni da novinari objave ono što vi kažete na konferenciji za novinare, samo počnite govoriti o tome kako Hollywood vode perverznjaci i pedofili. Oligarsi koji vode medijske tvrtke neće ispisati ni riječ o tome.„

Ledger je umro 22. siječnja 2008. godine, od onoga što Ured glavnog medicinskog istražitelja u New Yorka je nazvao „slučajno trovanje od strane lijekova na recept” (sjećate li se Michael Jacksona, Princea, Elvis Presleya, Marylin Monroe?), samo nekoliko mjeseci nakon što je završio snimanje kao Joker u Batmanu, The Dark Knight.

Dok su lijekovi na recept koji su pronađeni u tijelu Ledgera svima dobro poznati lijekovi na recept, smrtonosnu kombinaciju lijekova liječnik nikada ne bi propisao.
 


 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,