Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » POTRAGA ZA IZVOROM LAŽNIH VIJESTI JE ZAVRŠENA: CNN-ov producent priznao da su njihove vijesti totalno lažno sranj* (VIDEO)

POTRAGA ZA IZVOROM LAŽNIH VIJESTI JE ZAVRŠENA: CNN-ov producent priznao da su njihove vijesti totalno lažno sranj* (VIDEO)

cnn-fakeIstaknuti producent CNN-a John Bonifield snimljen je tajnom kamerom kako špekulira o navodnim vezama Donalda Trumpa i Rusije naziva to sve “običnim smećem”

Bonifield u tajnom snimku priznaje da je antirusko izvještavanje CNN-a uvjetovano isključivo rejtinzima.

“To je uglavnom obično smeće. Mi nemamo nikakav veliki dokaz”, rekao je Bonifild u snimku koji je objavio konzervativni aktivist James O’Keefe na sajtu “Project Veritas”.

Snimka je nastala dok je Bonifield razgovarao s nepoznatim novinarom koji se raspitivao o “ruskom narativu” na CNN-u.

“Zašto se na CNN-u stalno čuje ‘Rusija ovo, Rusija ono’ …?”, raspitivao se novinar.

“Zbog rejtinga”, odgovorio je Bonifield.

“Naša CIA stalno pravi neke podvale, a mi manipuliramo vladama. Mislim da je predsjednik vjerojatno u pravu kada kaže da je to lov na vještice”, priznao je Bonifield.

Ispostavilo se da se strategija isplatila.

“Naši rejtinzi su nevjerojatno visoki sada”, rekao je Bonifield.

Koliko daleko se ide u ovoj strategiji otkriva svjedočenje Bonifielda o tome da je direktor ove kuće novinarima rekao da prestanu pratiti klimatske dogovore i da se vrate na Rusiju.

Tri novinara CNN-a dala su otkaz zbog vala skandala s člankom o navodnim vezama stožera Donalda Trumpa i njegovog suradnika Anthony Scaramuccija s ruskim fondom RFPI, priopćio je CNN.
 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,