Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » HRABRI GOVOR KOJEG SE BOJI ESTABLI┼áMENT: Najiskrenije dvije minute u povijesti ameri─Źke televizije

HRABRI GOVOR KOJEG SE BOJI ESTABLI┼áMENT: Najiskrenije dvije minute u povijesti ameri─Źke televizije

stone-govorJedan od najve─çih holivudskih redatelja Oliver Stone objasnio je u govoru, ne┼íto du┼żem od dvije minute, smisao ameri─Źke politike u posljednjih tridesetak godina

Pogledajte kako je Stone definirao funkcioniranje “sustava” ameri─Źkih “pravednih ratova”.

Najiskrenije 2 minute u povijesti ameri─Źke televizije:

“Mo┼żete biti kriti─Źni prema va┼íoj vlasti i va┼íem dru┼ítvu.

Ne morate se uklopiti. Sada je u modi da se napadaju republikanci, Trump i sve to.

I da se izbjegavaju Obama i Clintonovi. Ali zapamtite ovo.

U 13 ratova koje smo zapo─Źeli u proteklih 30 godina, i potro┼íenih 14 bilijuna dolara, i stotine tisu─ça ┼żivota koji su zbrisani sa zemaljske kugle, zapamtite da to nije bio jedan vo─Ĺa, ve─ç sustav, i republikanci i demokrati.

Zovite ga kako ho─çete. Vojno – industrijsko – sigurnosno – financijsko – medijski kompleks, to je sustav koji se odr┼żava pod izgovorom da su ovo “pravedni ratovi” i da su opravdani u ime na┼íe zastave koja ponosno viori nad na┼íim ┼żivotima.

Na┼ía zemlja je postala prosperitetnija za mnoge, ali u ime tog bogatstva ne mo┼żemo opravdati na┼í sustav kao centar svjetske vrijednosti sve dok izazivamo tolike ratove i kaos.

Nema potreba da nabrajam ┼żrtve, ali znamo da smo intervenirali u preko 100 dr┼żava, invazijama, promjenom re┼żima, ekonomskim kolapsom ili hibridnim ratom – mekom mo─çi, kako god to zovete, to je rat neke vrste.

Na kraju to postaje sustav koji vodi uništenju planete i svih nas.

Borio sam se protiv tih ljudi koji vode ratove, tijekom ve─çine svojeg ┼żivota. To je igra koja umara i u kojoj vas uglavnom potuku.

Uz sve kritike i uvrede koje ─çete dobiti, pa i pohvale, va┼żno je da zapamtite da ako vjerujete u ono ┼íto govorite i mo┼żete ostati ─Źvrsto na svoj putu, mo┼żete mnogo toga promijeniti.”
 

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,