Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » CNN KRIVI ‘KLIMATSKE PROMJENE’ ZA TRENUTNE VRUĆINE U PUSTINJAMA

CNN KRIVI ‘KLIMATSKE PROMJENE’ ZA TRENUTNE VRUĆINE U PUSTINJAMA

klimatske-promjeneViše nije bitno. Visoke temperature i u pustinjama su sada prema mainstream medijima posljedica ‘klimatskih promjena’

CNN krivi američke pustinje Mojave i Sonora – koja su postojale tisućama godina – za „globalno zatopljenje”.

Unatoč tome što je ‘Dolina smrti’ u pustinji Mojave bilježila rekordnu temperaturu od 56.7°C u 1913., televizijske mreže tvrde da su… trenutni „rekordni toplotni val” američkog jugozapada, „velikih požari” i „pad sustava električne energije” nastali sve zbog „umjetnih klimatskih promjena.”

Najmanje za dvije ove stvari se mogu u velikoj mjeri okriviti kalifornijska bizantska državna vlast i njezini političari.

„Ako ste trenutno u gradu Phoenixu, ili ste zabrinuti za svojeg starijeg prijatelja u Kaliforniji, ili ste bez struje u zaljevu San Francisca, ili ste nervozni što požar guta vaš dom, možete zahvaliti dugom popisu političara koji su plaćeni od strane onečišćujućih korporacija koje truju okoliš„ napisala je CNN-ova novinarka Jill Filipovic. „Možete zahvaliti predsjedniku koji je poderao sporazum o klimatskim promjenama u Parizu”.

Sjećate li se električne krize u Kaliforniji 2000. godine za koju su u velikoj mjeri okrivljene energetske tvrtke i državni političari koji su „manipulirali sustavom?” Skandal koji vjerojatno nikada ne bi bio razotkriven da je reotrika „klimatskih promjena” bila glasna kao što je danas.

I to je dobar zaključak: političari koriste „globalno zagrijavanje” kao bauk da bi sakrili svoja kriminalna djela.

Nadalje, nije Trumpovo odbacivanje klimatskog sporazuma u Parizu odjedanput magično zagrijalo planetu?

Naravno da ne, i zapravo, ako je namjera bila da se zaustavi „globalno zatopljenje”, iz sporazuma ne bi bile izuzete Indija i Kina, dvije brzo rastuće ekonomske velesile.

Pariški sporazum o klimi je osmišljen kako bi oslabio američko gospodarstvo i napravio da Amerikanci postanu ovisni o globalnoj vlasti, kao vazali dalekom carstvu.

Osim toga, za pakao velikih požara u Kaliforniji za koje se krivi „globalno zatopljenje” je utvrđeno da je bio palež.

„Dok neki pokušavaju okriviti globalno zagrijavanje, istraživanja stalno opovrgavaju paničnu reoriku establišmenta”.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , ,