Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » Umirovljeni agent MI5 priznao na samrtnoj postelji: ‘Ja sam UBIO princezu Dianu’

Umirovljeni agent MI5 priznao na samrtnoj postelji: ‘Ja sam UBIO princezu Dianu’

hopkins-dijana80-godišnji umirovljeni MI5 agent John Hopkins je dao u javnost niz zapanjujućih ispovijedi otkada je pušten iz bolnice u Londonu u srijedu, rekavši da ima još par tjedana života

Hopkins tvrdi da je bio uključen u 23 ubojstava za britansku obavještajnu službu između 1973. i 1999. godine, uključujući i ubojstvo princeze Diane.

Gospodin Hopkins, koji je radio za tajnu službu MI5 38 godina kao operativac, tvrdi da je često radio kao plaćeni ubojica od strane agencije, za diskretne atentate pojedinaca koji se smatraju prijetnjom domaćoj sigurnosti Ujedinjenog Kraljevstva.

Obučeni i kao inženjer strojarstva i stručnjak za streljivo, gospodin Hopkins tvrdi da ima veliko iskustvo u nekonvencionalnim metodama ubojstva i razaranja, uključujući i kemikalije i otrove.

80-godišnji britanac čovjek tvrdi da bio uključen u atentate koje je provodio MI5 između lipnja 1973. i prosinca 1999. godine, u razdoblju za kojeg on kaže da je „MI5 radila s manje vanjskog nadzora.”

Hopkins kaže da je bio dio ćelije od sedam operativaca kojima je bilo povjereno obavljanje političkih ubojstava u cijeloj Velikoj Britaniji. Većina žrtava su bili političari, aktivisti, novinari i sindikalni lideri.

Gospodin Hopkins je rekao da je Princeza Diana bila jedinstvena među njegovim žrtvama, jer ona je jedina žena koju je ikada ubijena, i kao jedina iz Kraljevske obitelji. Ona je ujedno i jedina žrtva ubojstva kojeg je sama naručila kraljevska obitelj, piše YNW.

On tvrdi da se osjećao „ambivalentan” u svezi smrti princeze Diane smrti. S jedne strane, Diana je bila „lijepa, ljubazan žena” koja ne zaslužuje umrijeti. No, prema gospodinu Hopkinsu, ona je također stavila britansku krunu u opasnost:

“Znala je previše tajni Kraljevske obitelji. Imala je velike zamjerke, i ona je htjela izaći u javnost sa svim tim vrstama ‘divljih’ tvrdnji.”

Moj šef mi je rekao da ona mora umrijeti – a naradbu je dobio izravno od princ Philipa – i morali smo to učiniti da izgleda kao nesreća. Ja nikad prije nisam ubio ženu, a još manje princezu, ali ja sam poslušao zapovijedi. Učinio sam to za Kraljicu i zemlju.”

Sljedeća faza zavjere na visokoj razini je uključivala medije, pod čvrstom kontrolom Kraljevske palače, koji su međusobno razmjenjivali skriptirane (identične) vijesti kako bi „zaokružili svoje priče, i pobrinuli se da su svi mediji na istoj strani. Bilo je to dobro izvedena operacije.”

„Britanski novinari su odgovorni urednicima koji su odgovorni oligarsima koji svi žele postati vitezi kraljevske kriminalne obitelji iz Buckinghamske palače. Nema slobodnog tiska u Britaniji„ rekao je gospodin Hopkins.

„Izvukli smo se sa tim ubojstvom.”

80-godišnjak je proveo svoje posljednje tjedne kod kuće, je rekao da očekuje da će biti odveden u pritvor nakon njegova priznanja, ali kaže: „Ne mogu reći da mi je jako stalo.”

Hopkins je objasnio da bi istraga o aferi trajala „zauvijek” i bila „vrlo komplicirana”, jer postoji samo nekoliko pisanih tragova oko tajnim aktivnosti MI5 i „većina mojih kolega su već mrtvi.”

Najvažniji svjedok u slučaju gospodina Hopkinsa je njegov šef koji je umro je od srčanog udara u „ranim 2000-ih” i navodni kolovođa, princ Philip, koji „nikada neće biti optužen za bilo što, naravno„.

„Ako bi princ Philip ikada dopustio da ga analizira psihijatar siguran sam da bi dijagnoza bila – psihopat. On ima sve te mračne osobine.”

Na pitanje zašto nije odbio posao, ili razotkrio zavjeru u to vrijeme, on je objasnio: „MI5 agenati se zaklinju na vjernost kruni, i ne možemo biti nepristrani kada je u pitanju kraljevska obitelj. U najboljem slučaju bih optužen za izdaju, a u najgorem slučaju princ Philip bi osmislio strašnu sudbinu za mene.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,