Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » GRADONAČELNIK ANKARE: Umjetno stvoren (HAARP) potres je pogodio Tursku!

GRADONAČELNIK ANKARE: Umjetno stvoren (HAARP) potres je pogodio Tursku!

turska-potresGRADONAČELNIK TURSKOG GRADA ANKARE VJERUJE JE TURSKA „NA METI UMJETNIH POTRESA”

Potres magnitude 6,3 u Egejskom moru 12. lipnja je mogao biti uzrokovan umjetno u skladu s gradonačelnikom Ankare

Melih Gokcek krivi strane sile koje imaju cilj potkopati ekonomiju zemlje – za potres koji se dogodio u ponedjeljak i koji je pogodio zapadnu Tursku i grčke otoke.

On je pozvao na hitnu istragu o „brodovima za seizmička istraživanja” koji pripadaju drugim državama, nakon potresa koji je odnio jedan život u ponedjeljak, piše RT.

U nizu objava na Twitteru Gokcek je rekao: „Sada mislim da bi to mogao biti umjetni potres. Ne kažem da sam siguran, ali to je vrlo ozbiljna mogućnost, ja kažem da to definitivno treba istražiti. Je li bilo blizu epicentra brodova za seizmička istraživanja? Ako je tako, kojoj zemlji pripada?”

Da bi dobili porspektivu, Gokcek je gradonačelnik Ankare već 20 godina, nakon što je ponovo izabran peti put za redom.

Također je objavio nekoliko videa na turskom koji prikazuju “High Frequency Active Auroral Research Program” (HAARP) razvijen od strane američkog ratnog zrakoplovstva, mornarice i DARPA-e – a koji je izvor teorija zavjere koje tvrde da se tim uređajem koje je izumio Nikola Tesla, može upravljati vremenskim uvjetima i proizvesti potres.
 

 
Ovo nije prvi put da je iznio takve “drugačije” tvrdnje o umjetnim potresima.

U veljači, on je iznio slične komentare nakon niza podrhtavanja u zapadnoj turskoj pokrajini Canakkale. Naveo je da su potresi bili koordinirani napor stranih sila da se uništi Turska ekonomija.

„Danas se ozbiljan potres dogodio se u Canakkaleu. Ja sam istražio i u to vrijeme se u blizini nalazio brod za seizmička istraživanja„ rekao je on. „Što je ovaj brod istraživao i koja zemlja je vlasnik broda, treba riješiti hitno. Brinem se o potencijalnom potresu koji bi mogao biti izazvani umjetno. To svakako treba istražiti i objaviti javnosti.”

Pogledajte što napravio taj potres u Grčkoj:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , ,