Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » GRADONA─îELNIK ANKARE: Umjetno stvoren (HAARP) potres je pogodio Tursku!

GRADONA─îELNIK ANKARE: Umjetno stvoren (HAARP) potres je pogodio Tursku!

turska-potresGRADONA─îELNIK TURSKOG GRADA ANKARE VJERUJE JE TURSKA ÔÇ×NA METI UMJETNIH POTRESAÔÇŁ

Potres magnitude 6,3 u Egejskom moru 12. lipnja je mogao biti uzrokovan umjetno u skladu s gradona─Źelnikom Ankare

Melih Gokcek krivi strane sile koje imaju cilj potkopati ekonomiju zemlje – za potres koji se dogodio u ponedjeljak i koji je pogodio zapadnu Tursku i gr─Źke otoke.

On je pozvao na hitnu istragu o ÔÇ×brodovima za seizmi─Źka istra┼żivanjaÔÇŁ koji pripadaju drugim dr┼żavama, nakon potresa koji je odnio jedan ┼żivot u ponedjeljak, pi┼íe RT.

U nizu objava na Twitteru Gokcek je rekao: ÔÇ×Sada mislim da bi to mogao biti umjetni potres. Ne ka┼żem da sam siguran, ali to je vrlo ozbiljna mogu─çnost, ja ka┼żem da to definitivno treba istra┼żiti. Je li bilo blizu epicentra brodova za seizmi─Źka istra┼żivanja? Ako je tako, kojoj zemlji pripada?ÔÇŁ

Da bi dobili porspektivu, Gokcek je gradona─Źelnik Ankare ve─ç 20 godina, nakon ┼íto je ponovo izabran peti put za redom.

Tako─Ĺer je objavio nekoliko videa na turskom koji prikazuju “High Frequency Active Auroral Research Program” (HAARP) razvijen od strane ameri─Źkog ratnog zrakoplovstva, mornarice i DARPA-e – a koji je izvor teorija zavjere koje tvrde da se tim ure─Ĺajem koje je izumio Nikola Tesla, mo┼że upravljati vremenskim uvjetima i proizvesti potres.
 


 
Ovo nije prvi put da je iznio takve “druga─Źije” tvrdnje o umjetnim potresima.

U velja─Źi, on je iznio sli─Źne komentare nakon niza podrhtavanja u zapadnoj turskoj pokrajini Canakkale. Naveo je da su potresi bili koordinirani napor stranih sila da se uni┼íti Turska ekonomija.

ÔÇ×Danas se ozbiljan potres dogodio se u Canakkaleu. Ja sam istra┼żio i u to vrijeme se u blizini nalazio brod za seizmi─Źka istra┼żivanjaÔÇ× rekao je on. ÔÇ×┼áto je ovaj brod istra┼żivao i koja zemlja je vlasnik broda, treba rije┼íiti hitno. Brinem se o potencijalnom potresu koji bi mogao biti izazvani umjetno. To svakako treba istra┼żiti i objaviti javnosti.ÔÇŁ

Pogledajte ┼íto napravio taj potres u Gr─Źkoj:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , ,