Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » La┼żno ‘Globalno zatopljenje’ ko┼íta ameri─Źke porezne obveznike 4,7 milijardi dolara godi┼ínje

La┼żno ‘Globalno zatopljenje’ ko┼íta ameri─Źke porezne obveznike 4,7 milijardi dolara godi┼ínje

trump-globalno-zatopljenjeRazotkrivaju─çi teoriju zavjere globalnog zatopljenja i klimatske promjene kao mulja┼żu, predsjednik Trump je spasio ameri─Źkim poreznim obveznicima desetke milijardi dolara koji bi bili kori┼íteni da napune d┼żepove elite

Klimatske alarmisti i mainstream mediji poku┼íavaju uvjeriti sve da je predsjednik Trump osudio planet na propast odbijaju─çi potpisati skupi i besmislen Pari┼íki klimatski sporazum, ali jedan vrlo utjecajan ─Źovjek – John Coleman, osniva─Ź Weather Channela, tako─Ĺer dao podr┼íku Trumpu i razotkrio la┼żi kojima se bombardiraju gra─Ĺani svijeta.

U nizu twittova i e-mailova koje je Coleman poslao Al Goreu i raznim prista┼íama Demokratske stranke i raznih organizacija, on je javno prozvao klimatske alarmiste i zasuo ih ─Źinjenicama na temelju stvarne znanosti, a ne sa politi─Źki ispravnim liberalnim grupnim razmi┼íljanjem.

Kako se ispostavlja, ako pogledate grafi─Źki prikaz globalne temperature natrag do 70-ih godina, ne postoji apsolutno nikakav znak globalnog zatopljenja.

Mo┼żda se i dogodila mala promjene temperature za manje od jedan stupanj od 1978. godine, no temperature su stale sa rastom od 1998. Dakle, gdje demokrati i njihovi propagandni usnici i mainstream mediji prikupljaju svoje informacije?

Osniva─Ź Weather Channela John Coleman otkriva istinu o globalnom zatopljenju:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
Ispada da ameri─Źka Vlada manipulira klimatskim ra─Źunalnim modelima. To zna─Źi da se ameri─Źkim poreznim obveznicima napla─çuje napla─çuje 4,7 milijardi dolara godi┼ínje poreza koji se koristi za financiranje organizacija koje vr┼íe besmislene studije na temelju lo┼íe znanosti, a u svezi globalnog zagrijavanja.


U osnovi, ameri─Źki narod pla─ça la┼żne znanstvenike da la┼żu njih same.

Poznati klimatski hu┼íka─Ź i klimatski alarmist Al Gore je rekao da 21. rujna 2007 da su ÔÇ×znanstvenici izvijestili sa nevi─Ĺenim alarmom da ─çe ledena polarna kapa na Sjevernom polu ‘pasti s litice’ (otopiti se). Jedna studija je pokazala da bi polarna kapa mogla potpuno nestati tijekom ljeta za manje od 22 godine.

Jo┼í jedna nova studija koja ─çe biti predstavljena od strane istra┼żiva─Źa ameri─Źke mornarice ka┼że da bi se to moglo dogoditi u samo sedam godina, sedam godina od sada – 2017.ÔÇŁ

Biv┼íi ameri─Źki potpredsjednik Al Gore je u osnovi je osnovao pokret ÔÇ×globalnog zagrijavanjaÔÇŁ nakon ┼íto je snimio dokumentarni film u 2006. pod naslovom ÔÇ×Neugodna istinaÔÇŁ.

Prema Michael Bastaschu sa DailyCaller.com, Al Gore ima neke druge skrivene namjere koje gura njegov agresivan program globalnog zatopljenja.

Liberalni milijarder George Soros je dao biv┼íem potpredsjedniku Al Goreu milijune dolara za ekolo┼íke grupe tijekom tri godine da bi stvorili ÔÇ×politi─Źki prostor za agresivnu akciju SAD-a vezanu za globalno zatopljenjeÔÇŁ, prema dokumentima koji su procurili u javnost.

Dokument koj je objavljen od strane DC Leaksa pokazuje kako je Soros, liberalni financijer ro─Ĺen u Ma─Ĺarskoj, htio da njegov neprofitn Institut Otvoreno dru┼ítvo (OSI) u─Źiniti vi┼íe u podr┼íci politici globalnog zagrijavanja u SAD-u koji je uklju─Źivao izradu prora─Źuna od 10 milijuna dolara godi┼ínje potpore Al Goreovim klimatskim grupama tijekom vi┼íe od tri godine. (izvor)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , ,