Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » Lažno ‘Globalno zatopljenje’ košta američke porezne obveznike 4,7 milijardi dolara godišnje

Lažno ‘Globalno zatopljenje’ košta američke porezne obveznike 4,7 milijardi dolara godišnje

trump-globalno-zatopljenjeRazotkrivajući teoriju zavjere globalnog zatopljenja i klimatske promjene kao muljažu, predsjednik Trump je spasio američkim poreznim obveznicima desetke milijardi dolara koji bi bili korišteni da napune džepove elite

Klimatske alarmisti i mainstream mediji pokušavaju uvjeriti sve da je predsjednik Trump osudio planet na propast odbijajući potpisati skupi i besmislen Pariški klimatski sporazum, ali jedan vrlo utjecajan čovjek – John Coleman, osnivač Weather Channela, također dao podršku Trumpu i razotkrio laži kojima se bombardiraju građani svijeta.

U nizu twittova i e-mailova koje je Coleman poslao Al Goreu i raznim pristašama Demokratske stranke i raznih organizacija, on je javno prozvao klimatske alarmiste i zasuo ih činjenicama na temelju stvarne znanosti, a ne sa politički ispravnim liberalnim grupnim razmišljanjem.

Kako se ispostavlja, ako pogledate grafički prikaz globalne temperature natrag do 70-ih godina, ne postoji apsolutno nikakav znak globalnog zatopljenja.

Možda se i dogodila mala promjene temperature za manje od jedan stupanj od 1978. godine, no temperature su stale sa rastom od 1998. Dakle, gdje demokrati i njihovi propagandni usnici i mainstream mediji prikupljaju svoje informacije?

Osnivač Weather Channela John Coleman otkriva istinu o globalnom zatopljenju:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
Ispada da američka Vlada manipulira klimatskim računalnim modelima. To znači da se američkim poreznim obveznicima naplaćuje naplaćuje 4,7 milijardi dolara godišnje poreza koji se koristi za financiranje organizacija koje vrše besmislene studije na temelju loše znanosti, a u svezi globalnog zagrijavanja.

U osnovi, američki narod plaća lažne znanstvenike da lažu njih same.

Poznati klimatski huškač i klimatski alarmist Al Gore je rekao da 21. rujna 2007 da su „znanstvenici izvijestili sa neviđenim alarmom da će ledena polarna kapa na Sjevernom polu ‘pasti s litice’ (otopiti se). Jedna studija je pokazala da bi polarna kapa mogla potpuno nestati tijekom ljeta za manje od 22 godine.

Još jedna nova studija koja će biti predstavljena od strane istraživača američke mornarice kaže da bi se to moglo dogoditi u samo sedam godina, sedam godina od sada – 2017.”

Bivši američki potpredsjednik Al Gore je u osnovi je osnovao pokret „globalnog zagrijavanja” nakon što je snimio dokumentarni film u 2006. pod naslovom „Neugodna istina”.

Prema Michael Bastaschu sa DailyCaller.com, Al Gore ima neke druge skrivene namjere koje gura njegov agresivan program globalnog zatopljenja.

Liberalni milijarder George Soros je dao bivšem potpredsjedniku Al Goreu milijune dolara za ekološke grupe tijekom tri godine da bi stvorili „politički prostor za agresivnu akciju SAD-a vezanu za globalno zatopljenje”, prema dokumentima koji su procurili u javnost.

Dokument koj je objavljen od strane DC Leaksa pokazuje kako je Soros, liberalni financijer rođen u Mađarskoj, htio da njegov neprofitn Institut Otvoreno društvo (OSI) učiniti više u podršci politici globalnog zagrijavanja u SAD-u koji je uključivao izradu proračuna od 10 milijuna dolara godišnje potpore Al Goreovim klimatskim grupama tijekom više od tri godine. (izvor)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , ,