Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Robert De Niro bio klijent dječjeg prstena prostitucije

Robert De Niro bio klijent dječjeg prstena prostitucije

de-niro-glavaRobert De Niro je bio klijent kruga međunarodne prostitucije koji angažirao maloljetnu djecu i specijalizirao se u pružanju usluga prostitutki bogatašima i visoko profilnim klijentima

Prema sudskim spisima iz 1998. godine, novinar ‘Independenta’ John Lichfield je otkrio da su agencije za prostituciju rutinski hvatale djevojke do 15 godina starosti, prisiljavajući ih da imaju spolni odnos s holivudskim bogatašima i moćnom elitom, piše Independent.

Iako nije jasno da li je ili ne De Niro bio snabdjevan maloljetnim djevojkama, no njegova uključenost u ovom prstenu nije dobila niti malo pozornosti u mainstream medijima.

Francuska brigada de Repression de Proxenetisme (ekvivalent Vice Squada) pratila je 89 mladih žena koje su tvrdile da su prevarene ili ponekad fizički ograničavane od strane agencija za koje su radile. Djevojke su ponekad „prodane na poput stoke” drugim agencijama za djevojke.

Spisak imena klijenata je bio zaplijenjen od strane policije, no navedeno je da su u njemu bile mnoge poznate sportske i show biznis zvijezde sa obje strane Atlantika, arapski vladari, kao i dva starija francuska političara desnog centra.

„Šest osoba se tereti za vođenje međunarodnog prstena prostitucije, čijim se djevojkama zabavljao glumac Robert de Niro, bivši tenisač, Wojtek Fibak, dva visoko pozicionirana (ali neimenovana) francuska političara i nekoliko zeljevskih prinčeva. Agencija specijalizirana za varanje i hvatanje tinejdžerica je prodavala njihova tijela uz obećanje karijere kao modela ili glumica ….

De Niro, unatoč mnogo publiciteta oko ‘uhićenja’ vezanim za ovu aferu u Parizu dok je snimao film ranije ove godine, je bio ispitan samo kao svjedok i povremeni klijent prstena prostitutske mreže. On je tužio istražnog suca, Frédéric N’Guyen Duc Quang, nakon javne objave ispitivanja. Odvjetnici optužuju da je istražitelj namjerno izazvao publicitet vezan za ovu aferu.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,