Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Liječnik alternativne holističke medicine koji je radio protiv farmaceutskih kompanija – ubijen u Coloradu

Liječnik alternativne holističke medicine koji je radio protiv farmaceutskih kompanija – ubijen u Coloradu

alternativni-lijecnikHolistički liječnik, istraživač i pisac Christopher Bayley King, ubijen je ispred organskog restoranu u gradu Boulderu, države Colorado na Dan sjećanja

King je bio u zajednici liječnika koja je željela raditi izvan granica Farmaceutske industrije i bila je i dalje ignorirana i desetkovana.

Više od 60 holističkih liječnika i istraživača je pronađeno mrtvo u posljednjih 18 mjeseci, od kojih je većina umrla pod sumnjivim i neriješenim okolnostima.

Christopher Bayley King (49), najnoviji holistički liječnik koji je bio ubijen u sumnjivim okolnostima je jeo hranu u restoranu “od farme do stola” Bramble i Hare, kada mu je prišao čovjek po imenu Louis Joseph Sebastian. Policija vjeruje da su njih dvojca otišli van, gdje su se čuli pucnjevi.

Neki kažu da su se svađali prije odlaska van, ali predstavnik restorana osporava te činjenice, rekavši da nema dokaza da su se dva gosta svađali prije izlaska iz restorana. Zatim su se vratili u restoran, gdje kako policija kaže, ispaljeni su dodatni pucnjevi.

Portal Daily Camera je izvijestio da je gospodin King je bio odveden u bolnicu Boulder Community Health’s Foothills gdje je umro od ozljeda. Policija još uvijek nije sigurna kakve veze ima gospodin King sa čovjekom koji je navodno pucao u njega.

Prema portalu Health Nut News njegove Facebook i LinkedIn stranicama, King je bio liječnik i istraživač koji je bio fokusiran na prehranu i bolesti.

On je naveden kao utemeljitelj klinike dr. Kinga u Kaliforniji, a također je radio na SlimGenicsu. King je napisao u veljači na Facebooku da je otputovao u Novi Zeland da bi radio s Maorima – starosjedilacima te zemlje – i planirao povratak u lipnju da bi napravio još više posla.

Čovjek koji je navodno ubio Kinga Louis Joseph Sebastian (32) trenutno se nalazi u zatvoru u gradu Boulder. Još nije poznato da li se oni znaju i kakav je bio njihov odnos, ako je bilo.

„Prema izjava, King i Sebastian su bili pozvani od strane različitih osoba. Međutim, jedan od gostiju, Lea Akin, je rekla da je slučajno pozvala Kinga, misleći da je pozvala prijatelja s istim imenom. Ali kad je stigao, bio je dobrodošao.

Drugi domaćin, Gary Reeves je pozvao Sebastiana, ali je rekao da ga 32-godišnjak bio neugodan jer je često govorio o „interakciji s mafijom”.

Tijekom noći, Sebastian je koketirao s gostma i rekao ostalima kako vjeruje da muškarac „mora biti macho i agresivan da bi pridobi pažnju i naklonost žena”.

Gosti su napustili restoran i krenuli u grad na hranu i piće kada su King i Sebastijan počeli svađu (navodno o politici prema službenim izvješćima), a zatim je Sebastian predložio da to nastave vani.

Svjedoci su čuli pucnjavu izvan restorana i rekli da je King došao i pao u restoranu.

Kuhar i bivši marinac istrčao je kuhinje i razoružao Sebastiana, koji se borio i hrvao, navodi se u izvješću. Policija grada Boulder vjeruje da je King upucan četiri puta, u rebra, prsa i ramena, prema izjavama.

Sebastian je kasnije tvrdio da je bila samoobrana.

Izražavamo sućut njegovoj obitelji i prijateljima i gubitku ovog velikog holističkog liječnika koji je toliko učinio za svijet svojim istraživanjima i tekstovima.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , ,