Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Putin Clintonu: Što kažeš na to da se Rusija pridruži NATO-u?

Putin Clintonu: Što kažeš na to da se Rusija pridruži NATO-u?

putin-oliver-stoneRuski predsjednik Vladimir Putin američkom redatelju Oliveru Stoneu otkrio je detalje s jednog od njegovih posljednjih sastanaka s Billom Clintonom

Ruski predsjednik Vladimir Putin davno je predložio tadašnjem američkom predsjedniku Billu Clintonu da se Rusija pridruži NATO-u, priznao je to u intervjuu redatelju Oliveru Stoneu Vladimir Putin uoči premijernog prikazivanja dokumentarnog filma ‘The Putin Interviews’ koji će 12. lipnja biti objavljen na američkoj televiziji CBS.

Sjećam se jednog od zadnjih sastanaka s predsjednikom Clintonom, dok je još bio u uredu predsjednika. Posjetio je Moskvu i tijekom rasprave rekao sam mu “Što ako uzmemo u obzir opciju da se Rusija pridruži NATO-u” – ispričao je Putin redatelju Stoneu te dodao kako mu je Clinton odgovorio “ne smeta” zbog čega je ostatak američke delegacije postao vidno nervozan, a Putin se samo smješkao.

U drugom intervjuu Putin pak NATO naziva ‘instrumentom američke vanjske politike’ dodajući kako NATO nema ‘saveznike nego samo podanike’.

Pogledajte novi video u kojem redatelj Oliver Stone priča sa Vladimirom Putinom:
 

 
Putin on Showtime from Daniel Lippman on Vimeo.
 
(vecernji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,