Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » GLOBALIST MACRON POZVAO AMERIKANCE: Emigrirajte u Francusku i ‘pobjegnite od progona’

GLOBALIST MACRON POZVAO AMERIKANCE: Emigrirajte u Francusku i ‘pobjegnite od progona’

manual-macronFrancuski predsjednik Emmanuel Macron je pozvao Amerikance da se isele u Francusku i „bježe od progona” nakon što je Trump povukao Ameriku iz pariškog klimatskog sporazuma

U video uživo objavljenom na društvenim medijima u četvrtak, Rothschildov teklić je uvjeravao zabrinute Amerikance da je Francuska bila njihova „druga domovina” i nudio im priliku da pomognu „da naš planet bude ponovo velik”, nakon što je Trump majstorski osujetio planove globalista.

„Večeras želim reći SAD-u: Francuska vjeruje u vas. Svijet vjeruje u vas. Znam da ste veliki narod„ – rekao je Macaron.

On je pozvao znanstvenike i „odgovorne građane” koji su bili razočarani Trumpovom najavom, da dođu živjeti u Francusku.

„Pozivam ih. Dođite i radite ovdje s nama. Da zajedno radimo na konkretnim rješenjima za našu vrstu, naš okoliš. Uvjeravam vas da Francuska neće odustati od borbe„ – rekao je Macron.

Macron je uvjerio one koji su skeptični prema budućnosti “Pariškog sporazuma” da sporazum „ostaje nepovratan i provodit će se” od naroda koji se i dalje zalažu za njega.

„Neka naš planet bude velik opet,” zaključio je, pozivajući se na Trumpov moto kampanje: „Neka Amerika bude velika opet”

Bijela kuća je u četvtak objavila Trumpovu izjavu u kojoj nije samo razgovarao sa Macronom veći sa drugim svjetskim vođama i objasnio im svoju odluku o povlačenju iz klimatskog sporazuma.

„Zahvalio sam četvorici vođa na održavanju iskrene i bitne rasprave po tom pitanju tijekom svojih prvih mjeseci na dužnosti”, stoji u priopćenju. Bijela kuća je rekla da Trump „uvjeravao lidere da je Amerika ostala predana u transatlantskom savezništvu i robusnom naporu za zaštitu okoliša” i „istaknuo je da Amerika radi na smanjenju emisija i radi na razvoju tehnologije čiste energije.”

Pogledajte Macrona u obraćanju javnosti:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , ,