Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Zamjenik premijera Rusije: NATO će prestati postojati jer se nema čime baviti, a politika mu se degenerirala

Zamjenik premijera Rusije: NATO će prestati postojati jer se nema čime baviti, a politika mu se degenerirala

rogozinUPOZORIO ZAPAD DA MU NIŠTA NEĆE VRIJEDITI NI ŠTO SE TRUDI DA OD RUSIJE NAPRAVI NEPRIJATELJA

NATO će prestati postojati zbog toga što nema čime se bavi, ocijenio je i prorekao je vice-premijer Rusije Dmitrij Rogozin.

On od 2008. do 2011. bio stalni predstavnik svoje zemlje pri NATO, a sada odgovara za cjelokupnu rusku vojnu znanost i vojnu industriju. Utoliko je važnije što je na istu temu dodatno rekao:

NATO će zaista prestati postojati. Ta organizacija jednostavno nema predmet djelatnosti. Zato počinje patiti od dosade, a i da silno vene kad god nema nekoga koga je proglasio za neprijatelja”.

Nastupivši na Peterburškom međunarodnom gospodarskom forumu, utjecajni ruski vice-premijer naglasio je da zapadna vojna alijansa – da bi opstala – sada od Rusije pravi neprijatelja. Pa nastavio:

“Teško da će to NATO pomoći da još dugo drži nos iznad vode. Politika saveza se degenerirala.

Isto vrijedi i za sankcije za kojima potežu zapadne zemlje. Mi to vidimo i po kontaktima koje imamo s vodećim političarima i ekonomistima iz zapadnih zemalja”.

Rogozin je izrazio uvjerenost da će NATO jednostavno – u uvjetima daljnjih ekonomskih i političkih promjena u svijetu - izgubiti smisao postojanja.
 
(fakti.org)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , ,