Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Tajanstveni valovi energije u zadnje vrijeme dolaze sa Antarktika

Tajanstveni valovi energije u zadnje vrijeme dolaze sa Antarktika

antarktik-radarPo tre─çi put zaredom tajanstvena mikrovalna anomalija je otkrivena da dolazi iz regije Antarktika

Prvi val anomalije je otkriven 2. travnja 2017. godine.

Drugi val se dogodio 15. svibnja 2017. godine.

I 26. svibnja 2017. godine svjetski radar MIMIC (http://tropic.ssec.wisc.edu/real-time/mimic-tpw/global/main.html) je ulovio tre─çi tajanstveni val usmjeren iz tog podru─Źja. (slika)

Ako povu─Źete liniju dolje prema Antarktiku, put vala vas vodi do misteriozne stanice princeze Elisabete koja se nalazi u podno┼żju piramidalne struktura.

To nas ostavlja da poga─Ĺamo da ovaj anomalni val dolazi iz ove stanice ili iz nepoznatog izvora u blizini stanice. Ali jedno je sigurno, ne┼íto u tom podru─Źju stvara ovu anomaliju koja se ispaljuje zatim u Tihi ocean.

Konkretno, to anomalija je usmjerena ravno ili u podru─Źje subdukcijske zone Cascadia. Iako subdukcijska zona Cascadia nije izazvala potres jo┼í od davne 1700. godine, ona gradi pritisak na podru─Źju gdje plo─Źa Juan de Fuca ulazi ispod sjevernoameri─Źke plo─Źe.

Znanstvenici predvi─Ĺaju da su u toj zoni oko 40 posto ┼íanse za mega potres magnitude 9.0+ koji ─çe se dogoditi u narednim godinama.

Trenutno nema dokaza, ali izgleda kao da netko ili nešto na Antarktiku manipulira ili mijenja vrijeme u Tihom oceanu iz bilo kojeg razloga. No po svemu sudeći, izgleda da se radi o HAARP manipulaciji vremenom i potresima.

VIDEO PRIKAZUJE NAJNOVIJI VAL ANOMALIJE SNIMLJEN 26. SVIBNJA 2017
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , ,