Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Tajanstveni valovi energije u zadnje vrijeme dolaze sa Antarktika

Tajanstveni valovi energije u zadnje vrijeme dolaze sa Antarktika

antarktik-radarPo treći put zaredom tajanstvena mikrovalna anomalija je otkrivena da dolazi iz regije Antarktika

Prvi val anomalije je otkriven 2. travnja 2017. godine.

Drugi val se dogodio 15. svibnja 2017. godine.

I 26. svibnja 2017. godine svjetski radar MIMIC (http://tropic.ssec.wisc.edu/real-time/mimic-tpw/global/main.html) je ulovio treći tajanstveni val usmjeren iz tog područja. (slika)

Ako povučete liniju dolje prema Antarktiku, put vala vas vodi do misteriozne stanice princeze Elisabete koja se nalazi u podnožju piramidalne struktura.

To nas ostavlja da pogađamo da ovaj anomalni val dolazi iz ove stanice ili iz nepoznatog izvora u blizini stanice. Ali jedno je sigurno, nešto u tom području stvara ovu anomaliju koja se ispaljuje zatim u Tihi ocean.

Konkretno, to anomalija je usmjerena ravno ili u područje subdukcijske zone Cascadia. Iako subdukcijska zona Cascadia nije izazvala potres još od davne 1700. godine, ona gradi pritisak na području gdje ploča Juan de Fuca ulazi ispod sjevernoameričke ploče.

Znanstvenici predviđaju da su u toj zoni oko 40 posto šanse za mega potres magnitude 9.0+ koji će se dogoditi u narednim godinama.

Trenutno nema dokaza, ali izgleda kao da netko ili nešto na Antarktiku manipulira ili mijenja vrijeme u Tihom oceanu iz bilo kojeg razloga. No po svemu sudeći, izgleda da se radi o HAARP manipulaciji vremenom i potresima.

VIDEO PRIKAZUJE NAJNOVIJI VAL ANOMALIJE SNIMLJEN 26. SVIBNJA 2017
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , ,