Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Putin: Angela Merkel planira europski holokaust

Putin: Angela Merkel planira europski holokaust

putin-govor-zastavaEuropska unija je postala fašistička država Angele Merkel, u skladu s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, koji upozorava da Nijemci „ponovno marširaju„ i traže scenarij ‘podijeli pa vladaj’ uz ‘otpuštanja terorista’

Njemačka kancelarka Merkel maltretira slabije europske države da joj se predaju, prema Putinu, a ona sada ima efektivnu kontrolu nad ogromnim dijelom europskog kontinenta, od Portugala na zapadu do Rumunjske na istoku.

Sljedeća faza njezine master plana uključuje izvoz terora po kontinentu – i izvan njega. Nakon najave dolaska 1,5 milijuna muslimanskih migranata u Njemačku samo u 2016. godini, kancelarka Merkel je rekao da se „zabavlja” statistikama tvrdeći da postoji „nekoliko desetaka tisuća” džihadista na slobodi u Europi.

Prema Putinu, Merkel koristi ISIS kao što je nacistička Njemačka koristila SS časnike. Džihadisti se šire iz Njemačke prema svakoj europskoj državi, iskorištavaju otvorene granice, te rade na potkopavanju demokratskih institucija.

Dan nakon što je Merkel proglasila da Njemačka više nije saveznik SAD-u i Velike Britanije, Putin je upozorio da Novi svjetski poredak ima plan destabilizirati nacionalni identitet i iskorijeniti lokalne kulture.

„Ne podcjenjujte ovu ženu i njezinu Agendu (plan)”, rekao je Putin. „On je u završnoj fazi. Oni dolaze po vas sada.„


Putin je zatim pročitao nekoliko redaka iz pjesme „Prvo dolaze oni … „ koju je napisao njemački luteranski pastor Martin Niemöller. Riječ je o kukavičluku njemačkih intelektualaca koji su slijedili uspon nacističke vlasti i naknadno dali da im se mozgovi ispiru, grupu po grupu.

„Najprije su došli po socijaliste, i ja nisam ništa rekao jer nisam bio socijalist.

Onda su došli po Sindikaliste, i ja nisam ništa rekao jer nisam bio sindikalist.

Onda su došli po Židove, i ja nisam ništa rekao jer nisam bio Židov. „

U suzama, zaključio je s drhtavim glasom: „Onda su došli po mene – i nije bilo nikoga tko bi govorio za mene.

„Ovo je mjesto gdje bi Merkel voljela da povijesne knjige završe. No, to je mjesto gdje moja europski braća i sestre moraju ustati i pisati svoju verziju povijesti – slobodnu od tiranije vladavine Merkel i njezinog željeznog stiska.

„Globalisti su sada na vratima, na vašim TV ekranima, slušaju vaše telefonske razgovore, promatraju što pišete na društvenim medijima i potiču da tolerirate kada se vaš susjed raznese na na komadiće. Dosta je bilo! Ne više!” (izvor)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,