Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » PIVO GLOBALISTA: KAMPANJA KOMPANIJE HEINEKEN POZIVA NA ‘SVIJET BEZ GRANICA’

PIVO GLOBALISTA: KAMPANJA KOMPANIJE HEINEKEN POZIVA NA ‘SVIJET BEZ GRANICA’

HEINKEN-GLOBALIZAMNovi oglas kampanje kompanije Heineken za pivo promovira „svijet bez granica ili prepreka”, isprazne vrline koju se sve više prihvaćaju mnoge svjetske kompanije

Tekst koji je dodan na limenci Heinekena navodi:

„Poruka otvorenom svijetu. U svijetu bez granica i barijera. U uvjerenju da postoji više stvari koje nas ujedinjuju nego razdvajju. Pronađite zajedničku temu i podignite bocu s osobom pored vas. Budući da je stranac samo prijatelj koji nije popio još hladan Heineken. Otvorite Vaš svijet.”

Kampanja dolazi sa reklamom u kojoj se liberali i konzervativci „podijeljeni prema svojim uvjerenjima”, ujedinjuju kako bi postigli mir. Reklama i nije tako loša, ali trik sa „svijetom bez granica” je bolno loš.

Pitamo se, ako bi idiot koji je izmislio gornji slogan za reklamu razmislio samo otprilike 5 što je „svijet bez granica” mogao bi zapravo doći do zaključka da bi polovica zemalja trećeg svijeta (uz velikodušnu grupicu islamskih terorista) voljela vidjeti planet bez granica.

Doista, šuplje granice koje su dopustile da otac terorista iz Manchestera uđe u Velikoj Britaniji kao „izbjeglica”, nakon što je bio član jedne terorističke skupine povezane sa al-Kaidom.

Bile su to šuplje granice koje su omogućile da sam terorist iz Manchestera posjeti Libiju i Siriju radi terorističkog treninga, a zatim sklizne natrag u zemlju kako bi izvršio svoj monstruozni čin krvoprolića.

No, činjenice, logika i stvarnost ne smetaju kada podvodite ljude koji misle da pjevaju pjesmu Johna Lennona „Imagine” i tweetaju hashtag oznake kojima misle da će zaustaviti džihadističke napade.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , ,