Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Ako biv┼íi Rothschildov bankar Macron i na Putinu primijeni ‘─Źeli─Źni stisak’ ruke, evo ┼íto ga ─Źeka…

Ako biv┼íi Rothschildov bankar Macron i na Putinu primijeni ‘─Źeli─Źni stisak’ ruke, evo ┼íto ga ─Źeka…

trump-macronU pogledu odnosa prema Rusiji Macron je u predsjedni─Źkoj predizbornoj kampanji zauzeo o┼ítrije stajali┼íte prema Rusiji od svojih oponenata

Borba protiv terorizma te sukobi u Siriji i Ukrajini bit ─çe glavne teme razgovora Emmanuela Macrona i Vladimira Putina u ponedjeljak kada ─çe novi francuski predsjednik u Versaillesu ugostiti ruskog predsjednika.

Na summitu ─Źlanica G7, odr┼żanog pro┼íli tjedan u Italiji, Macron je kazao da s nestrpljenjem o─Źekuje sadr┼żajan dijalog o sirijskom sukobu s ruskim liderom.

Francuska i Rusija u sirijskome gra─Ĺanskom ratu podupiru suprotne strane, no obojica ─Źelnika suglasna su da je potrebno iskorijeniti grupe koje su Ujedinjeni narodi stavili na popis teroristi─Źkih.

Rusija stoji iza vojnih snaga koje podupiru re┼żim sirijskoga predsjednika Bashara al Asaada, dugogodi┼ínjeg ruskog saveznika, a Francuska podupire sirijsku oporbu.
 

 
U pogledu odnosa prema Rusiji Macron je u predsjedni─Źkoj predizbornoj kampanji zauzeo o┼ítrije stajali┼íte prema Rusiji od svojih oponenata.

U utorak ─çe se u Versaillesu otvoriti izlo┼żba na kojoj ─çe se mo─çi vidjeti dokumenti o posjetu Francuskoj ruskoga cara Petra Velikog Francuskoj 1717. Na taj ─çe se na─Źin simboli─Źno obilje┼żiti 300 godina diplomatskih odnosa izme─Ĺu dviju zemalja.

Putin Macronu dolazi na sastanak odmah nakon što je francuski predsjednik razgovarao s Donaldom Trumpom. Tijekom fotografiranja dogodio se zanimljiv detalj koji je Macron kasnije i objasnio.

Trump i Macron sastali su se netom prije po─Źetka NATO summita pro┼íli tjedan, a sve je zanimalo je li sna┼żno rukovanje bilo slu─Źajno. On je kazao kako je to bio ‘trenutak istine’, a neki promatra─Źi svjedo─Źe da je Macronov stisak bio toliko ─Źvrst da je Trumpovu ruku pustio tek kad je pobijelila.

Putin je vlasnik crnog pojasa 5. dan iz juda. Da podjsetimo, ukoliko se Macron odlu─Źi stisnuti ruku Vladimira Putina, evo ┼íto ga ─Źeka:
 

 
(vecernji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,