Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » JOŠ JEDNA TEORIJA ZAVJERE RAZOTKRIVENA: Anthony Weiner priznao sve o okultnoj pedofilskoj mreži ‘Pizzagate’

JOŠ JEDNA TEORIJA ZAVJERE RAZOTKRIVENA: Anthony Weiner priznao sve o okultnoj pedofilskoj mreži ‘Pizzagate’

weiner-kongresnikBivši američki kongresnik Anthony Weiner priznao je u petak na sudu da je s maloljetnicom izmjenjivao seksualno eksplicitan sadržaj, a nakon toga se rasplakao dok se ispričavao djevojci u sudnici

Kontroverzni američki političar Anthony Weiner kojeg već godinama prate seksualni skandali, u petak se pojavio na sudu u New Yorku kako bi se suočio s optužbama za izmjenjivanje seksualno eksplicitnog sadržaja online putem sa 15-godišnjom djevojkom iz Sjeverne Karoline.

FBI je počeo istraživati Weinera u rujnu nakon što je djevojka za jedan tabloid ispričala da su nekoliko mjeseci izmjenjivali lascivne poruke te da ju je tražio da se skine pred kamerom.

Ta je istraga dovela i do spornih emailova demokratske predsjedničke kandidatkinje Hillary Clinton kojoj je pisala njezina najvažnija i najpouzdanija asistentica Huma Abedin, Weinerova žena.

Anthony Weiner na sudu je priznao kazneno djelo i nagodio se – pristao je da se neće žaliti na zatvorsku kaznu između 21 i 27 mjeseci, i morat će se prijaviti kao seksualni prijestupnik.

Nakon toga se u sudnici ispričao 15-godišnjoj djevojci i briznuo u plač. ‘Bolestan sam, ali za to što sam napravio nema izgovora’, rekao je. Tko još stoji iza ovog pedofilskog lanca, možda nikada nećemo saznati.

>>PizzaGate: Otkrivena okultna pedofilska mreža moćnika u Washingtonu

 

 
(jutarnji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,