Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Ruske i sirijske snage uhvatile 1000 ISIS-ovih militanata – MEDIJI ┼áUTE!

Ruske i sirijske snage uhvatile 1000 ISIS-ovih militanata – MEDIJI ┼áUTE!

vojnici-sirijaRuske i sirijske snage su uhitile vi┼íe od 1.000 militanata ISIS-a u Siriji, usprkos totalnom medijskom zamra─Źenju

Zajedni─Źka vojna akcija urodila je polodom i napokon oslobodila i zadnju ─Źetvrt Damaska od ISIS-ove vladavine, nakon mjeseci ┼żestokih sukoba izme─Ĺu Daesh-a i ruskih i sirijskih snaga.

Fort-russ.com izvje┼ítava: Potez sirijske vojske i ruskih vojnika je toplo pozdravljen od strane stanovnika Damaska, ─Źije su ─Źetvrti u posljednjih nekoliko mjeseci ─Źesto bile na meti teroristi─Źkih raketa i minobaca─Źa.

Novi uspjeh tako─Ĺer je bio objavljen u gradu Al Mouadamiyeh, koji se nalazi u okrugu Damascene podru─Źja Daraya, gdje je velika grupa terorista Al Nusra Fronte uni┼ítena od strane jedinica sirijske vojske.

Oko 1000 d┼żihadista, povezanih sa Al Nusra Frontom, se predalo vlastima u ju┼żnoj sirijskoj pokrajini Daraa, ranije u subotu.

Vojska je tako─Ĺer napravila daljnje pomake u isto─Źnoj sirijskoj pokrajini Deir Ez Zouru, gdje su teroristi─Źke grupe i pokreti ISIS-a ponovno do┼íli pod intenzivnu vatru.

Nekoliko ISIS-ovih ciljeva su uni┼íteni u podru─Źjima Al Sheikh Yassin Al Hamidiyeh i Kanamat grada Deir Ez Zourua i okolnim podru─Źjima zra─Źne luke grada Deir Ez Zouru, ostavljaju─çi mnoge mrtve i izlije─Ĺene teroriste, uz uni┼ítavanje njihove vojne opreme, oru┼żja i zalihe streljiva.

Deir Ez Zouru nije me─Ĺutim jedino mjesto gdje se ISIS susreo sa gubicima. Ne mali broj ISIS-ovih terorista je ubijen tijekom vojnih pohoda u isto─Źnom dijelu pokrajine Aleppo.

U me─Ĺuvremenu, izvori su potvrdili da kurdske milicija, povezana sa takozvanim ÔÇ×sirijskim demokratskim snagamaÔÇŁ, je najavila da ─çe uskoro predati kontrolu nad branom na Eufratu – sirijskoj vladi.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,