Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PAPA FRANJO ┼áOKIRAO SVIJET: ‘┼Żena koja se ukazuje u Me─Ĺugorju nije Isusova majka’

PAPA FRANJO ┼áOKIRAO SVIJET: ‘┼Żena koja se ukazuje u Me─Ĺugorju nije Isusova majka’

papa-medjugorjePapa Franjo izrazio je ozbiljne sumnje oko svakodnevnih ukazanja Gospe u Me─Ĺugorju kamo pristi┼że milijun hodo─Źasnika godi┼ínje, prenosi u nedjelju francuska novinska agencija Afp

U lipnju 1981. ┼íestero djece i mladih ispri─Źalo je da su svjedo─Źili ukazanju Gospe u Me─Ĺugorju. Ona se danas pojavljuje svakodnevno nekima od tih svjedoka, sada odraslih.

“Ne ukazuje im se Isusova majka”

“┼Żena koja im se ukazuje “nije Isusova majka”, odrje┼íito je kazao Papa u zrakoplovu kojim se u subotu vra─çao iz Portugala gdje je proglasio svetima dvoje od troje pastira koji su ispri─Źali kako su vidjeli Gospu 1917. u Fatimi.

Papa je u subotu spomenuo istragu u tijeku u Crkvi koja je iznijela “sumnje” u navodna sada┼ínja ukazanja u Me─Ĺugorju.

“Ja sam osobno zlo─Źestiji, vi┼íe volim Madonu majku, na┼íu majku, a ne Madonu voditeljicu odjela koja ┼íalje poruke svakog dana”. “Ta ┼żena nije Isusova majka”, izjavio je on.

“Ta navodna ukazanja nemaju neki zna─Źaj, to je moje osobno mi┼íljenje. Jasno je, pa tko misli da bi Gospa rekla: ‘do─Ĺite sutra u toliko i toliko sati i ja ─çu re─çi poruku tom i tom vidiocu’?”, naglasio je on.

Papa je pokazao vi┼íe blagosti spram originalnih ukazanja iz 1981. koje zasad ne odbacuje. “O prvim ukazanjima, onima djece, istraga ka┼że, vi┼íe manje, da treba nastaviti istra┼żivati oko toga”, rekao je on.

Istaknuo je da se ne mo┼że zanijekati “duhovni i pastoralni” fenomen hodo─Źasnika koji pronalaze vjeru na tom mjestu.
 
(index.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,