Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » Neovisni Harvardski znanstvenici o geoin┼żenjeringu: Priznajemo, ‘Chemtrailsi’ nisu Zavjera

Neovisni Harvardski znanstvenici o geoin┼żenjeringu: Priznajemo, ‘Chemtrailsi’ nisu Zavjera

avion-chemTim znanstvenika sa Harvarda je najavio planove za izvo─Ĺenje geoin┼żenjering pokusa u javnosti, te su priznali po prvi put da ÔÇ×ChemtrailsiÔÇŁ nisu teorija zavjere

Znanstvenici planiraju raspršiti aerosolne spojeve u atmosferu kako bi se pokušati steći kontrolu nad Zemljinom klimom i borbu protiv globalnog zatopljenja.

Istra┼żiva─Źi s Harvarda su inzistirali da ovaj eksperimet vremenske modifikacije, se odr┼żi kasnije ove godine, i da je tak eksperiment ÔÇ×prvi svoje vrsteÔÇŁ.

No, to je malo vjerojatno jer su Ujedinjeni narodi priznali prošle godine da su Chemtrailsi pravi pokusi koje tajno provode vlade širom svijeta.

Naturalnews.com je izvijestio da je zvi┼żda─Ź ameri─Źke Agencije za za┼ítitu okoli┼ía (EPA) Michael Davis, koji je slu┼żio u agenciji 16 godina i radio za Nacionalnu agenciju za sisteme protiv zaga─Ĺenja (NPDES), koji se nalazi u Chicagu, Illinois, istupio ranije ove godine kako bio razotkrio sve tajne planove na podru─Źju geoin┼żenjeringa ove savezne agencije.

Davis je navodno dobio otkaz jer se usudio progovoriti o svojoj zabrinutosti. ÔÇ×Dobio sam otkaz kao javni slu┼żbenik koji obavlja javnu uslugu za u svezi pitanja antropogenog talo┼żenja aluminija zbog atmosferskog geoin┼żenjeringaÔÇŁ, naveo je on.

Davis nije jedini znanstvenik koji je zabrinut zbog posljedica pokušaja kontrole klime.

Kontroverzna tehnika se koristi raspr┼íiva─Źima da bi blokirala sun─Źeve zrake ┼íto mo┼że dovesti do katastrofalnih posljedica. Ne samo da bi poslije toga uglji─Źni dioksid i dalje rastao, ve─ç neki znanstvenici ka┼żu da bi se trebalo prestati prskanje atmosfere aerosolima – mo┼żda zbog ┼ítete za okoli┼í kada ti spojevi padne na zemlju – to neizbje┼żno mo┼że dovesti do ubrzanog globalnog pomaka temperature.


ÔÇ×Umjesto da poku┼íavaju smanjiti reaktivnost aerosola, znanstvenici su ┼żeljeli materijal koji je vrlo reaktivan ali na na─Źin kojim bi se izbjeglo uni┼ítenje ozonaÔÇŁ, rekao je koautor Frank Keutsch.

Istra┼żiva─Źi su se navodno sada usredoto─Źili na kalcit, koji je prili─Źno reaktivan spoj prona─Ĺen u vapnencu. Ovo je neobi─Źan izbor tvari za prskanje u atmosferi, jer kada se kalcit raspadne, on proizvodi uglji─Źni dioksid – ┼íto je ono za ┼íto klimatski entuzijasti op─çenito krive klimatske promjene.

Kalcit u prisutnosti kiseline, posebno razrije─Ĺene klorovodi─Źne kiseline (HCl), daje CO2. I kao ┼íto je istra┼żivanje dokumentiralo, ova kiselina je prisutna u Zemljinoj atmosferi, a istra┼żivanje iz 2014. godine je pokazalo da je koli─Źina HCl-a u Zemljinoj stratosferi – porasla.

Mo┼żete vidjeti gdje to ide: Ako ta dva spoja do─Ĺu u susret, to bi potencijalno moglo dovesti do proizvodnje vi┼íe CO2, pogotovo s obzirom da ─çe biti potrebne nano-veli─Źine ili manje ─Źestice kalcita za stvaranje aerosola.

Kao ┼íto Dr┼żavni ured za oceane i atmosferu obja┼ínjava: ÔÇ×Uglji─Źni dioksid spada u kategoriju plinova poznatih kao ‘stakleni─Źki plinovi.ÔÇŁ

Stakleni─Źki plinovi se smatraju jednim od ─Źimbenika koji pridonose ÔÇ×globalnom zatopljenjuÔÇŁ, protiv kojih se bore geoin┼żenjering znanstvenici.

Zna─Źi, znanstvenici poku┼íavaju zapra┼íivati Chemtrailsima zemljinu atmosferu ─Źiji je glavni spoj – KALCIT. No taj kalcit kada padne na zemlju se razla┼że i proizvodi CO2, ┼íto je glavni spoj protiv kojeg se bore znanstvenici. U biti, njihova ideja je kontradiktorna i pobija bilo kakav napradak.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , , ,